Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban permanentny

ProKoxJumper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie do was, ostatni raz w lola grałem ponad półtora miesiąca temu wczoraj gdy chciałem się zalogować na konto wyskoczyła mi informacja o banie parametralnym ..... wściekły więc napisałem do naszego kochanego RIOTA i uzyskałem odpowiedź :

11334041813085885139.jpg

pytanie teraz co zrobić ? przypominam że nie ja używałem konta przez ponad półtora miesiąca i nigdy w życiu nie używałem żadnych hacków... prawdopodobnie z konta korzystał brat szwagra na komputerze który został w domu .... szkoda mi trochę go bo wsadziłem troche kasy w nie :(

Opublikowano

No tak, to nie ty korzystałeś, a w ogóle to korzystał brat cioci ciotecznej od strony wujka z niemiec, którego kolega zainstalował l# bo to joduska, pls.

Opublikowano

Ban permanentny jak już :D 

Prawdopobodnie po prostu skrypciles, jesli nie, to mozesz pisac do Riotu o prawdopodobny włam na konto, jesli masz dowody i Rito to odpowiednio sprawdzi, to moze przywrocic stan konta z miejsca w ktorym Ci to konto ukradli.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Tutaj możesz nam się przyznać, że używałeś skryptów, kłamstwa nic nie zmienią.

Wątpię, że możesz się odwołać do tego bana, ale mojemu znajomemu się jakoś udało.

Opublikowano

Możesz próbować pisać do supportu o odblokowanie konta ale wątpię by było to efektywne. Jeśli kiedyś miałeś na swoim komputerze program trzeci to się nawet nie odwołuj. Teraźniejszy ban może dotyczyć gry sprzed kilku miesięcy.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Przez dużą ilość graczy cheatujących w grze, teraz odwołania od tego typu trzecich programów jest trudne.

Wątpię, że ściągną Ci ten ban permanentny. Zawsze możesz próbować; nie masz nic do stracenia. Jeżeli jednak to Ty, to możesz nawet nie próbować.

Pamiętaj, że tzw. "account sharing" - udostępnianie komuś konta jest zabronione. :)

@Noresta bo przeważnie tak jest. Ostatnio trafił się jeden wyjątek i jakimś cudem odwołał się od bana za flame. Tutaj i tak jest trudniej, bo scripterzy cały czas starają się usilnie przywrócić dawne konto(a).

Opublikowano

Po prostu 3/4 naszego społeczeństwa jest społeczeństwem niedojebanym. Jeżeli jesteście zerem i chcecie pokazać swój skill lub rangę przy kolegach to bocicie, skryptujecie a nawet posuwacie się do kradzieży kont lub kupujecie usługę boostowania konta.

To nie nasza wina, że jesteście gnębieni przez kolegów, którzy mają większe rangi od Was i wyśmiewają się, że jesteś ciotą.

Jeżeli faktycznie poświeciłbyś chociaż trochę czasu i oglądał tuty, filmy z youtuba to byś się nauczył grać.

Widać, że te społeczeństwo chce tylko łatwo zdobyć wszystko...

Ban permanentny jest blokadą dożywotnią, która mimo podania dobrych, przekonywujących argumentów jest nieściągalna!

Wyjątkiem jest ww. sytuacja dotycząca włamania lub ukradnięcia konta. Wtedy Riot może (ale nie musi) odblokować konta.

Jeżeli zostawiłeś komputer z tym samym adresem IP to możesz jedynie pomarzyć o tym koncie. Dlaczego?

Riot uzna, że mimo przedstawionego powodu "włamania", nie było żadnego innego adresu IP, który faktycznie mogło działać na twoją niekorzyść.

Proste rozwiązania dla Ciebie :

- Zmieniaj hasła do konta

- Nie podawaj nikomu hasła

- Nie zapisuj passów na komputerze

Rozwiązanie Problemu z kontem :

- Wyceń ile to konto jest warte i z wszystkimi wyliczeniami idź do tej osoby z rodziny za to, że bez twojej wiedzy i przez niego straciłeś konto...

P.S Niezła prowokacja z tym bratem. 

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Nic nie zdziałasz RITO upadnie predzej czy później za dużo pieniędzy chyba mają tyle banów sypią, 90% moich znajomych ma perma za obrazę mimo zwykłych dyskusji z trollami czy obrazy "lekko" gracza AFK ^.^

4521609.png

Opublikowano

Nic nie zdziałasz RITO upadnie predzej czy później za dużo pieniędzy chyba mają tyle banów sypią, 90% moich znajomych ma perma za obrazę mimo zwykłych dyskusji z trollami czy obrazy "lekko" gracza AFK ^.^

XDDDDD

Ja jakoś nigdy nie dostałam bana bez powodu. Zawsze największy problem mają ci, którzy najgłośniej płaczą. :) 

Opublikowano

Od perma już się nie odwołasz choć niektórzy twierdzą, że się da tylko nigdy nie mówią jak. Miałem taki sam problem na koncie nie było mnie 2 tygodnie na chacie kumpel grał na skryptach wróciłem i ban nic z tym nie zrobili. Ewentualnie jeżeli to włam na konto to możesz się odwoływać oczywiście musisz mieć dowody ale ogólnie ciężko z rito się dogadać.

Opublikowano

ok dzięki Panowie.... myślę że temat do zamknięcia ... na szczęście odzyskałem swoje pierwsze konto także za dużo nie straciłem ... szkoda tylko że nie grałem na nim od 2 lat i jestem w brąz V xDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...