Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ustawienia mikrofonu w CS

Florek123456

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od jakiegoś czasu mam problem z mikrofonem w CS GO otóż mikrofon ten jest wbudowany w laptopa Lenowo i podczas gry w cs go moje mikro strasznie szumi i kompletnie nieda się ze mną porozumieć.Natomiast na skype,ts i innych tego typu programach jest wszystko dobrze i rejestrator dzwięku też odbiera go jak należy.Wie ktoś może jak to naprawić?

Opublikowano

Mam dosłownie ten sam problem z tym samym modelem lapka na ts skype wszystko gra w cs go : cs .1.6 lub source szumi jak zjabane zastanawiam sie czy nie kupic normalne ;-

Opublikowano

­

Mam dosłownie ten sam problem z tym samym modelem lapka na ts skype wszystko gra w cs go : cs .1.6 lub source szumi jak zjabane zastanawiam sie czy nie kupic normalne ;-

Z tego co wiem, to lenovo ma jedno wyjście na słuchawki i nie ma zewnętrznego na mikrofon :D Nie zapomnij kupić "złączki na dwa kable" :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...