Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ulubiony skin/voice pack?

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmmm... skin, który porwał moje serce, to Archon do Thanatosa. Pomijając fakt, że ów bóg to moja ulubiona postać, według mnie ta stylizacja kompletnie wymiata. Pewnie podoba mi się ta stylizacja tak bardzo, bo jej nie mam i nigdy nie zdobędę. 

Natomiast najbardziej lubię Voice Pack, standardowy, do Khepriego. Jest prosty, ale przyjemny dla ucha. 

Opublikowano

Archon i Transfomer na Thora <3

y8HqE13.png                             

Opublikowano

G.E.B. 1, najładniejszy skin według mnie lub Solid Hornet (ten mechaniczny skin) do AMC.

A najładniejszy VP to moim zdaniem ma Awilix i Vamana.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Tak myślałam, że przewinie się Archon Thanatos co najmniej raz. :v 

Jeżeli chodzi o moje ulubione skiny, to zdecydowanie Ragnarok Fenrir, Convention 2012 Artemis i Souless Machine do Sol. <3

W czołówce ulubionych VP stoi z pewnością G.E.B. 1, Sol i Daisy Despair Scylla. 

Opublikowano

Ulubione skiny : Survivor Ullr, Digi-Mir Ymir, Last Commando Rama

Ulubione VP: Daisy Despair Scylla, Rama Standardowy, AMC Standardowy.

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Co do skinow to bakasura faster bunny ❤,

G.E.B.1

Co do vp to baksura death machine lub faster bunny , g.e.b.1, serqet (ten obcy),khepri

Reszty juz nie pamiętam zbyt długa przerwę mam :<

fKGsn2A.png Ada <3
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...