Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno np. przygody na allegro - Próbował ktoś, jakieś negatywne skutki po czasie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś z Was kupił np. przygode na Allegro i czy miał później problemy z nią czy coś w tym stylu? Pytam, bo się przymierzam do kupna przygody przez ten portal, a nie mam opcji kupienia jej przez b'na.

Spekulantów prosiłbym o nie dorzucanie swoich groszy, liczę na odpowiedź kogoś kto przeżył to na własnej "skórze".

518831445005751729602.png

Opublikowano

Blizzard strasznie banuje za sharowanie kont, nie polecam.

Nieprawda, sam z allegro kupowałem 50 paczek z Wotg po niższej cenie i bana za "sharowanie" nie dostałem.

Opublikowano

Blizzard strasznie banuje za sharowanie kont, nie polecam.

Nieprawda, sam z allegro kupowałem 50 paczek z Wotg po niższej cenie i bana za "sharowanie" nie dostałem.

To przeczytaj ich terms of use. Nie dostanie kary nie jest równoznaczne z tym, że nie jest to zabronione... Przekonał się chociażby o tym Reckful i wielu innych. Podobnie boterzy, sprzedawcy i kupujący golda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...