Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Motorower romet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jakiś czas temu odkryłem w szopie starego rometa (chyba komara) jeżdżonego kilka lat temu. Jak widać brak baku i tylnego koła. Jeżeli nie ma czegoś nawet najmniejszej części to o tym nie wiem. Z pewnych źródeł wiem, że być może wszystko sprawne z wyjątkiem tego koła i baku. Pytanie takie czy jest sens wogóle w to inwestować i czy to kiedyś pojedzie? Zakupie gdzieś w miarę tanie części czy wywalić to do szopy znowu?post-1307096-0-47728200-1462644259_thumb.jpgpost-1307096-0-08153700-1462644276_thumb.jpgpost-1307096-0-69402700-1462644293_thumb.jpg

"And I'm staying here to end my life,

down in the Rising Sun."

Opublikowano

ja mehanikiem nie bende ale to mi sie zdaje ze jak chcesz to, mozesz remontować, ale tylko zeby sobie pojezdzic bo jak to sellniesz gdzies w m1 to na minus pewnie wyjdziesz ale tu som jacys inni mechanikowie wiec poczekaj na nich bo to forum jest pelne osob z ruznymi specjalnosciami 

Opublikowano

"Z pewnych źródeł wiem, że być może wszystko sprawne z wyjątkiem tego koła i baku"

Po co nam się pytasz czy pojedzie, skoro już z pewnych żródeł wiesz, że może być sprawne?

Zainwestuj, o części raczej nie będzie problemu, albo go jakoś przerób i tyle.

­

1357577137-U262310.png

Opublikowano

"Z pewnych źródeł wiem, że być może wszystko sprawne z wyjątkiem tego koła i baku"

Po co nam się pytasz czy pojedzie, skoro już z pewnych żródeł wiesz, że może być sprawne?

Zainwestuj, o części raczej nie będzie problemu, albo go jakoś przerób i tyle.

­

Niech przealuje na róż i zrobi mały tuning - będzie się po ulicy woził :v

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Na 100% inwestycja Ci się nie zwróci. Takie motorowery remontuje się teraz głównie z powodu kolekcjonowania ich. Na twoim miejscu wrzuciłbym to spowrotem do szopy.

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

IDcncno.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...