Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mało FPS

Swifty#Bajcep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Amd fx 6300

Ram 4gb

Gtx 750ti

Mam na dust 2 120fps

Gram na 800 600 wszystko na low oprcz cienie renderowanie wielordzeniowe na enable i mat quene na 2.pomocy

Wygladzenie krawędzie na off wszystkie

Opublikowano

Jak wygląda to na innych mapkach? Podaj specyfikacje bo sam model i nazwa procesora nic nie daje. Warto też sprawdzić spójność plików, przeczyścić kompa jakimś ccleanerem czy też przywrócić wszystko do świeżego stanu i zrobić od nowa konfigurację graficzną w csie.

Zrobiłem coś źle?

Popraw mnie, nie miej złości.

Kto próbuje, ten nie błądzi.

Opublikowano

Start - Komputer - Właściwości systemu - zaawansowane ustawienia systemu - Wydajność = Ustawienia - Dopasuj dla uzyskania najlepszej wydajności.  

Opublikowano

@LordAssasin to coś daje? Czy tylko wygląd pogarsza?

No daje wydajność 

Opublikowano

­Moim zdaniem za słaby procek na większą ilość. Szokuje mnie wiadomość, że masz 120 na dd2.

Z tym prockiem powinieneś mieć max 60

Opublikowano

­

Ok dzieki bo na yt ogladalem z moim prockiem i karta graficzna i mieli wiecej fps

Sprawdź datę kiedy filmik wyszedł, a teraz dodaj aktualizacja, które wchodzą co tydzień i co chwilę coś pogarszają.

Pozdrówki

Opublikowano

­Synchronizacja pionowa off!

Renderowanie wielordzeniowe on

Komendy startowe (do wpisania w steamie):

-high

-theards x x-liczba rdzeni procesora.

Opublikowano

Po co ci więcej fps skoro nie masz monitora 1032912309123012930129310293102391203912hz?

Bo jest płynniejsza gra? widać dużą różnice...

Daj grafike na low, może pozmieniaj rozdzielczość, nie mam pomysłów inni już ci napisali ;/

Opublikowano

Jeśli zmieniasz rozdziałke na niższą a fps nie wzrastają to procek jest tu wąskim gardłem. Jak masz dobre chlodzenie to możesz podkręcić go , zawsze jakies 5-10fps wyciągniesz.

Opublikowano

Fx po prostu są słabe , zobacz że tutaj mocniejsze FX wypadają miernie, ciężko im utrzymać powyżej 100fps:

csgo_1920.png

Grafa jeszcze powinna dawać rade bo cs skupia się na procku.Na aktualną podstawke procki raczej nie są opłacalne więc może lepiej jakąś płyte ogarnąć i iść w intela

Opublikowano

Powtorze pytanie, fpsy mierzyles na pustej mapie? FX nie ogarnia tej gry, wiecej fps wyciagniesz na kreconym g3258, cs lubi bardziej takty, mocne rdzenie, a nie ich ilosc. 

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...