Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] LoL Account Checker nie działa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, czy wiecie czy jest jakiś lol account checker który działa na teraz? sprawdzałem ten jednak po daniu Start nie podaje żadnych informacji: 

8248614626313801298119.png

Ustawienia z pliku setting:

{
  "ShowPasswords": true,
  "SelectedRegion": 1,
  "ClientVersion": "6.9.16_05_01_19_57",
  "DataDragonVersion": "6.9.1",
  "DefaultCustomExportFilename": "DefaultText.txt"
}

help boys

8259114700795331298119.png

Opublikowano

nie nie zobaczysz tym programem maila do konta ale jesli wejdziesz przez normalna strone riotu i sie zalogujesz to łatwo mozna odgadnac co sie znajduje pod gwiazdkami jesli typek oczywiscie ma email taki sam jak login/haslo.Ale i tak na te emaile nie wbijesz to haslo sa inne a jesli juz pasuja to bedziesz mial weryfikacje.Czyli jak widzisz ze koles ma emaila na gmailu lub microsofcie to nawet nie próbuj 

Opublikowano

Bo chciałem jakieś konto przygarnąć na stałe i mieć pewność, że tam nikt nie wbije prawda czy jest jakaś możliwość oprócz tak próbowania maila zgadywać itp? 

8259114700795331298119.png

Opublikowano

konta z 30 lvlem nie przygarniesz na stałe bo zawsze ktos ci na takie wbije, ja kiedys znalazłem konto z 30 lvlem i akurat w ten dzien były darmowe przenosiny na turcje wiec poprostu zrobilem konto z takim samym loginem a na tym crackowanym wpisałem swoje własne najlepiej imie i nazwisko bo wtedy sa zerowe szanse na skrakowanie go i teraz mam na nim d5 wiec ez Kappa, ale wracajac do twojego pytania to sprawdzaj konta polaczkow ja 2 miechy temu wjebalem kolesiowi na poczte o2 i ukradłem konto + steama z cs go i usunalem poczte wiec polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...