Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IP boost - czy warto?

gmen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy warto kupić ip boost na 1 dzień jeżeli mam 2095 rp ? Czy może lepiej kupować postacie na przecenie ?? Czy na klucze i skrzynki  :)?

Opublikowano

Postaci nie warto kupować za RP, już lepiej skiny z przeceny, a boost - czemu nie, ale mimo wszystko musiałbyś trochę grać, żeby zyskać kupując go.

Opublikowano

Jeśli już coś masz kupować to najlepiej skiny. Postacie wybij sobie z głowy, skoro są dostępne za IP to ewentualnie zakup IP boosta. 

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Jak planujesz grać dużo gier w krótkim odstępie czasowym, ip boost to świetny wybór, natomiast jesli nie grasz maniakalnie, tylko dwie albo trzy gry dziennie to kup postać najlepiej za 6k ipków. Skiny to już prywatna sprawa, ja osobiście nigdy skina nie kupiłem i nie mam zamiaru,.

Opublikowano

Myślę, że jest to BARDZO opłacalne, jeżeli jest taki tryb jak URF, gdzie gra na nim trwa tylko 10 minut.

Uważam tak - jeżeli często kupujesz RP - kupuj. Jeżeli nie - myślę, że rozsądniej byłoby je przeznaczyć na zakup jakichś skórek do Twojej ulubionej postaci. :p

Opublikowano

kupuj sobie ip boosty skiny mozesz zdobyć a fakt że masz boosta zmotywuje Cie do grania :) , a co z tym idzie darmowe skrzynki i kluczyki :))

4521609.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...