Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

E-papieros Joytech Aio

Dan.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wiem ,że to nie jest forum e-papierosowe ,ale postanowiłem tutaj zadać kilka pytań może ktoś akurat posiada ten sprzęt i się wypowie.

Moje pytania odnośnie Joytech Aio

- Jest awaryjny ?

- Fajna z niego leci chmurka ?

- Długo trzyma bateria ?

- Lakier schodzi ?

- Czy opłaca się go kupić nowego za 90 zł czy lepiej pozbierać na coś lepszego typu vapito.

Chociaż co do tego to vapito koszuje jakieś 110zł a na ten moment bieda z kasą więc się tak zastanawiam

Opublikowano

Za taką cene zbytnio nic lepszego nie kupisz. Chkury fajnej z tego nie będzie bo to nie box. Bateria zwykła na 2-3 zbiorniczki starcza. Ja bym polecił dorzucić do ~130zł i kupić jakaś używke.

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

IDcncno.png

Opublikowano

Dobry tylko na początek, nie przecieka, bateria daje rade, rysuje się, dymek nie jest zły, ale to nie box, więc na nic wielkiego nie możesz liczyć, ja na twoim miejscu, jeśli myślisz o tym poważnie to kupiłbym albo mild wave albo vtec mini lub z eleaf istick ;)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Może bardziej się rozpiszę. Potrzebuje e-papierosa który nie jest awaryjny , chmurka nie jest aż taka zła , dobrze czuć smak i żeby bateria trzymała chociaż 1 cały dzień. Palę e-pety od 1 roku ,ale zawsze to były jakieś zwykłe do 50 zł. I teraz chce sobie kupić tego mini moda czyli Aio będzie to dobry wybór dla mnie i moich wymagań ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...