Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eve Online - czy opłaca się zaczynać?

Yogi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem rozpocząć w sumie ponownie zabawę z eve online i takie pytanie teraz w ogóle opłaca się tam grac bo podobno zdobycie waluty gry a później wymiana ją na plexa mija sie z celem.

Opublikowano

No niby masz racje, bo nie są to czasy gdzie plex kosztuje 400k (teraz około 1,2m). Ale ja zawsze wychodziłem z założenia, że lepiej przepracować dwie trzy godziny i kupić sobie plexa na allegro niż poświęcać cały miesiąc gry na zbieranie na tego plexa.

Opublikowano

No niby masz racje, bo nie są to czasy gdzie plex kosztuje 400k (teraz około 1,2m). Ale ja zawsze wychodziłem z założenia, że lepiej przepracować dwie trzy godziny i kupić sobie plexa na allegro niż poświęcać cały miesiąc gry na zbieranie na tego plexa.

To jak oni robia ze zarabiaja tylko tego :P Jakies klany czy co :) ??

Opublikowano

To jak oni robia ze zarabiaja tylko tego :P Jakies klany czy co :) ??

W high secu i anomaliach. Głównie to zbierają się w grupy i mine'ują różne rzeczy w tych drugich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...