Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdy mam tylko login i hasło

SzalonaRuda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, czy mając tylko login i hasło do konta nie pamiętając maila ani nie mając informacji typu z jakiego ip było logowane itp moge jakoś odzyskać maila?

8259114700795331298119.png

Opublikowano

Możesz zmienić e-mail, w jaki sposób chcesz go odzyskać za pomocą loginu i hasła do gry? Jeśli twój e-mail ma opcję przywrócenia hasła czy coś w tym stylu to tak.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Cześć, czy mając tylko login i hasło do konta nie pamiętając maila ani nie mając informacji typu z jakiego ip było logowane itp moge jakoś odzyskać maila?

Nie, nie ma takiej możliwości jeżeli nie znasz niektórych danych z przeszłości.

Opublikowano

Chcesz zajebac koledze konto?

Takich informacji moze udzielic jedynie support, a skoro to nie jest twoje konto to nie masz szans na "odzyskanie" maila

Opublikowano

Podejrzewam, że chodzi Ci o konta cracked, więc jest opcja ale działa w niewielu przypadkach. Wchodzisz na https://eune.merch.riotgames.com/pl/ i logujesz sie. Tam masz emaila podanego do Twojego konta i spróbuj się zalogować na tego maila takim samym lub podobnym hasłem. Często ludzie mają identyczne hasło wszędzie.

O to własnie chodzi :D Ale maila jest zamazany tak samo jak na stronie lola

Opublikowano

Jeżeli nie znasz żadnych informacji odnośnie konta, jego transakcji, czy historii oraz maila, no to już w ogóle nie masz władzy nad kontem. Jeżeli stracisz hasło, to nie będziesz miał możliwości odzyskania konta nawet przez support. Tak samo ze zmiana e-maila, nie zrobisz tego.

Opublikowano

Tutaj mi chodzi właśnie o konto z cracked ponieważ znalazłem konto z 200 skianami i cały czas jakiś frajer wbija tam :D

Nie ma szans, żeby to zmienić. Nawet jeśli Tobie by się udało, to prawowity właściciel i tak może je odzyskać.

Opublikowano

Tutaj mi chodzi właśnie o konto z cracked ponieważ znalazłem konto z 200 skianami i cały czas jakiś frajer wbija tam :D

Nie ma szans, żeby to zmienić. Nawet jeśli Tobie by się udało, to prawowity właściciel i tak może je odzyskać.

Imo to konto nie ma właściciela bo typek juz od 1 dnia nie zmienia hasła :D

Opublikowano

Imo to konto nie ma właściciela bo typek juz od 1 dnia nie zmienia hasła :D

1 dzien bez zmiany hasla jeszcze o niczym nie swiadczy. nie kazdy gra w lige codziennie, a jest weekend przeciez

­

Opublikowano

­Proste kurde mol:

1. pobierasz lol account checkera

2. wpisujesz haselko

3. masz info o twoim koncie

4. wypelniasz formularz w supporcie

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...