Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dwie misje: 3 dni Premium i 250 Golda lub 1.000.000 sreberek :)

Vaxus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak napisałem. Na serwerze EU pojawiły się dwie misje:

Pierwsza daje 1.000.000 sreberek z warunkiem wygraj 25 bitew.

Druga z warunkiem wygrania 35 bitew, ale dająca 3 dni Premium i 250 Golda.

Uwaga:

- Misja widoczna jest w Misje --> Misje i wydarzenia -->

- Każdy ma dostęp TYLKO do jednej misji. Niestety, nikt nie wie (póki co) jak działa system "przydzielania" misji.

Ja "znalazłem" misję na 3 dni Premium i 250 Golda, loguję się w miarę regularnie, ponad 12 k bitew, to tak dla informacji.

test

Opublikowano

Ja mialem przerwe roczną, mam 5k bitew konto jedno ze starszych (październik 2011) 

I dostałem misje wygraj 35bitew 3 dni premium i 250 golda.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ja dostałem misje dwie.

3 dni premki 250 golda.
10 x Gold Gaśnica, apteczka zestaw i 1 dzień premki.

Razem wychodzi 250 golda i 4 dni premki.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano
10 x Gold Gaśnica, apteczka zestaw i 1 dzień premki

, to każdy ma "Parady Równości" ;)

test

Opublikowano

Misja dla mnie nie jest dostępna. Konto mam prawie trzy lata, poniżej 5 tysięcy bitew. Przerwałem grę na około rok. Jedyna misja jaka została mi dodana po powrocie, to: "Konta 2-3 lat, dziękujemy!"

Opublikowano

W sumie można, na Maksa wyciągnąć 8 dni Premium (przy sprzyjających wiatrach). 3 za to co napisałem + 1 za "Paradę Równości" + 3 za zalogowanie do WoWsa + 1 dzień za zniszczenie 20(?) samolotów w "wopie" ;)

A tu hit (odp. WG na pytanie dotyczące zasad przyznawania misji):

Chciałabym zauważyć, iż "Chcę zostać milionerem" jest misją zorganizowaną przez nasz dział marketingu - są to misje, które mają zachęcić mniej aktywnych czołgistów do ponownej gry. Algorytm przyznawania misji nie może być jednak zdradzony dla naszych graczy. Jest mi bardzo przykro, ale w takiej sytuacji nie możemy interweniować.

test

Opublikowano

Ja oraz kolega (od ponad tygodnia + weekendy) jakieś 30-50 bitew dziennie w plutonie, dostaliśmy 1kk, może dlatego, że na obydwu naszych kontach logowałem się do wowsa dla 3 dni premki przed zalogowaniem się do wota :/

Opublikowano

@Up. Raczej nie, bo ja tez logowałem się (do WoWsa), a misję na Premkę i golda dostałem.

test

Opublikowano

@Up. Raczej nie, bo ja tez logowałem się (do WoWsa), a misję na Premkę i golda dostałem.

Napiszę z ciekawości do Wsparcia World of Tanks. Możesz podać dokładne nazwy tych misji?

Opublikowano

Napiszę z ciekawości do Wsparcia World of Tanks. Możesz podać dokładne nazwy tych misji?

Chcę został milionerem. 

Główna wygrana.

Niestety na głównym koncie mam na kredyty, a na pobocznym na golda....

Opublikowano

Chcę został milionerem. 

Główna wygrana.

Niestety na głównym koncie mam na kredyty, a na pobocznym na golda....

Dziękujemy za kontakt z Działem Obsługi Klienta. Twoje zgłoszenie zostało zakolejkowane i zostanie rozpatrzone w najbliższym możliwym czasie.

Opublikowano

No i juz wszystko sie wyjaśniło. Okazało się, że był to test ze strony marketingowców i przyznanie misji było losowe.

test

Opublikowano

No i juz wszystko sie wyjaśniło. Okazało się, że był to test ze strony marketingowców i przyznanie misji było losowe.

Jak testować to na wszystkich, bo część graczy będzie czuła się "niedoceniana".

Opublikowano
Dziękuję za wiadomość i za kontakt z naszym działem wsparcia.

Bardzo mi przykro, ale muszę poinformować Cię, że misje o których wspominasz, zostały wypuszczone przez nasz dział marketingu, jako element testowej kampanii, aby zachęcić graczy, którzy nie grali w naszą grę przez jakiś czas. Dlatego nie każdy gracz dostał tę samą misję, oraz nie każdy dostał jakąkolwiek z nich.

Niestety z powodu, że misje te zostały wysłane jako test - nie możemy podać Ci większej ilości informacji, na temat jak dostać te misje, oraz nie możemy przyznać ich manualnie.

Mogę Cię natomiast zapewnić, że jeśli test ten odniesie sukces i gracze będą z nich zadowoleni to dodamy większą ilość misji, dostępnych dla innych graczy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...