Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie umiejętności ulepszać grając łucznikiem w Drakensang

JebamNaTo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zacząłem swoją przygodę z grą Drakensang i moje pytanie brzmi jakie umiejętności ulepszać i w co dodawać punkty wiedzy gram łucznikiem. Z góry dziękuje :)

Opublikowano

Wszystko mozesz sobie zmieniać na poczekaniu nie płacac za to nic wiec mozesz sobie śmiało testować jednak combo u lucznika wyglada tak Atak podstawowy > zaznaczasz moby na zielono > precyzyjny strzał > mob ginie te skile robisz na maxa z reszta mozesz śmiało pokombinować a po czasie sam bedziesz wiedział jak twoja postać ma wyglądać. Dodatkowo powiem że w itemkach szukaj przede wszystkim speed atak, dmg, szansa kryta dopiero potem def, jezeli dajesz sobie rade to zakladasz kolczan jeżeli nie dajesz sobie rady to tarcza. W wiedzy na poczatek dawaj speed atack potem za 25 kup wiekszy dmg z luku.

To tak na szybkości pamiętaj że budowanie postaci to najlepsze co może być pytając się na forach itp ZWŁASZCZA dopiero zaczynając tylko pokazujesz jak ludzie podchodza do tego typu spraw bo nie jestes jedynym przypadkiem [ czyli nie umieja czytać i sami oceniac co bedzie dobre, jezeli tego się nie umie to nie osiagniesz niczego w tego typu grach, bo tutaj trzeba usiasc i policzyc wszystko dokladnie w sposob taki jak NASZA postac ma wygladac zreszta jak we wszystkich H&S ]

Miłego grania.

@Edit do tego raczej zły dział

76561198013232167.png

Opublikowano

Wszystko mozesz sobie zmieniać na poczekaniu nie płacac za to nic wiec mozesz sobie śmiało testować jednak combo u lucznika wyglada tak Atak podstawowy > zaznaczasz moby na zielono > precyzyjny strzał > mob ginie te skile robisz na maxa z reszta mozesz śmiało pokombinować a po czasie sam bedziesz wiedział jak twoja postać ma wyglądać. Dodatkowo powiem że w itemkach szukaj przede wszystkim speed atak, dmg, szansa kryta dopiero potem def, jezeli dajesz sobie rade to zakladasz kolczan jeżeli nie dajesz sobie rady to tarcza. W wiedzy na poczatek dawaj speed atack potem za 25 kup wiekszy dmg z luku.

To tak na szybkości pamiętaj że budowanie postaci to najlepsze co może być pytając się na forach itp ZWŁASZCZA dopiero zaczynając tylko pokazujesz jak ludzie podchodza do tego typu spraw bo nie jestes jedynym przypadkiem [ czyli nie umieja czytać i sami oceniac co bedzie dobre, jezeli tego się nie umie to nie osiagniesz niczego w tego typu grach, bo tutaj trzeba usiasc i policzyc wszystko dokladnie w sposob taki jak NASZA postac ma wygladac zreszta jak we wszystkich H&S ]

Miłego grania.

@Edit do tego raczej zły dział

Powiem Ci że lubię sam testować tylko bałem się że ten reset jest tylko raz za darmo a potem będę musiał płacić za to realnymi pieniędzmi ale jak to cały czas jest za darmo to już nie widzę problemu. Bardzo dziękuje za podpowiedzi  

@Edit Mam jeszcze jedno pytanie czy w tej grze można coś osiągnąć bez realnej kasy?

Opublikowano

Tak, itemkow w tej grze nie kupisz, ani lepszego dropu na nie, a to one sa trzonem buildu. jedyna przewaga nad biedakami to kamyczki ktore daja sporo jednak na end-gameowych "dungach" leca ladnie wiec nie jest zle.

76561198013232167.png

Opublikowano

Tak, itemkow w tej grze nie kupisz, ani lepszego dropu na nie, a to one sa trzonem buildu. jedyna przewaga nad biedakami to kamyczki ktore daja sporo jednak na end-gameowych "dungach" leca ladnie wiec nie jest zle.

Bardzo dziękuje

Opublikowano

Powiedzcie mi jeszcze czemu przegrywam praktycznie każdą arene. Mam 29 lvl i nic dosłownie nic nie robie na tych arenkach macie może jakiś poradnik jak się gra łucznikiem pvp ?

@Edit I o poradnik do maga też bym prosił bo mj kumpel też ma problemy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...