Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po zaktualizowaniu licencji znikła ranga jak ją przywrócic?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam pewną licencję, zainstalowałem ją sobie, miałem rangę serwer admin lecz gdy licencje zaktualizowałem i właczyłem serwer to ranga mi znikła. Loginy query nie działają a nie miałem innej rangi która mogla by dodać tą którą chce. Mam dostęp do wszystkich plików serwera. Prosze o pomoc jak mam sobie dodać tą range.

Prościej to zrobiłem aktualizacje serwera do najnowszej wescji po wejsciu znowu na serwer (po zaktualizowaniu) rangi nie mam tej co chce, nie wiem jak sobie mam ją dodać, mam dostęp do potrzebnych plików itp. Proszę o pomoc co musze zrobić.

Opublikowano

Dodaj sobie Admin Server Query poprzez program YaTQA

Musisz znać login i hasło do serveradmina 

Zapraszam na mój teamspeak3 adres: ts-mesharsky.pl 

Opublikowano

@szymonv2 Drogi Kolego pierw użyj takiej komendy by ze stopować serwer  ./ts3server_startscript.sh stop a później ./ts3server_startscript.sh start serveradmin_password=TUWPISZSWOJEHASŁO i wtedy jak wpiszesz tam gdzie piszę tuwpiszswojehasło jakieś hasło będziesz mógł się zalogować do yatqa i nadać sobie Admin Server Query

AOWD3IA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...