Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Długi czas czekania na grę

Gość Unicef

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też tyle czekacie na gry? Już nie wytrzymuję powoli z tym champion select. Wybieram linie na które chce grać i muszę czekać po 20 minut na grę...

l3mduH1.png

Opublikowano

Wybrałeś bot/mid,statystycznie są to najbardziej porządane linie.

Ja zawsze jg/mid i szuka nawet z 30 minut czasami(oczywiście co jakieś 10 minut resetuje i jeszcze raz dołączam do kolejki)

Opublikowano

Ja zawsze jg/mid i szuka nawet z 30 minut czasami(oczywiście co jakieś 10 minut resetuje i jeszcze raz dołączam do kolejki)

Ale bez przesady, żeby tak długo szukało gry.

Opublikowano

Jest też dodany nowy tryb gry na weekend. Dużo osób własnie gra tam :)

Druga sprawa że na niskich dywizjach mid/top/jungla to na 100 osób wypada może 5 supportów i tak szuka długo długo gry.

Zaznacz supp - gre masz w 10 sekund ;d 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Jest też dodany nowy tryb gry na weekend. Dużo osób własnie gra tam :)

Druga sprawa że na niskich dywizjach mid/top/jungla to na 100 osób wypada może 5 supportów i tak szuka długo długo gry.

Zaznacz supp - gre masz w 10 sekund ;d 

Ale po co mam ustawiać support, jeżeli nie chce nim grać? Bez tego trybu tyle szukało.

Opublikowano

W platynie szuka mi nawet po 30 minut, kiedy próbuję zagrać jako jungler. Czasy oczekiwania są chore, w sumie już rozumiem osoby, które biorą supporta i idą na jakiegoś innego lane za wszelką cenę.

Opublikowano

To nie jest właściwie nic dziwnego. Gry potrafi szukać jeszcze dłużej, dlatego wychodzę na plus, bo lubię grać supportami. Właściwie to nie jest zależne w dużym stopniu od dywizji. W tych niższych jedynie większość osób chce tego mida więc jeszcze łatwiej dostać się na inne linie.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Mnie szuka max 3 minuty, a biore mid/jungle ( diax elo )  na brazach tez mi dosc szybko znajduje, nie wiem z czym ludzie mają problemy :O Top i ADC to najmniej grane linie procz saporta, wiec warto grac tam to znajduje gry jeszcze szybciej. ( ew. duo z sapem :D )

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Dajecie dowolną pozycje i w 2 sekundy macie kolejke :)

No chyba wybór linii został wprowadzony, żebyśmy grali tam gdzie mamy ochotę. Tak jak kolega wyżej napisał mida było łatwiej dostać w starym champion select (na około 10 gier z priorytetem na mida byłem 2 razy), dodatkowo nie trzeba było tyle czekać na gry tak jak teraz ustawiając sobie np. bot/mid.

Opublikowano

Polecam potrenować jungle albo topa :P , szybciej znajduje mecze a już wgl na supporcie D:, pare sekund i od razu gre masz :P

4521609.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...