Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Jak z wykrywalnością programu?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak sie miewa sprawa wykrywalności bola dawno nie grałem i nie ogarniam.

Na teraz lepszy sharp czy bol?

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

Sprawa wykrywalności bola wygląda bardzo podobnie do innych programów trzecich. Jeśli ktoś wyśle na Ciebie raport to możesz zostać zbanowany, jeśli jednak nie będzie takiego raportu jedyną drogą będzie wykrycie programu, które nie jest zbyt częstym zjawiskiem. 

Lepszym programem będzie L#, jest po prostu lepszy.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Sprawa wykrywalności bola wygląda bardzo podobnie do innych programów trzecich. Jeśli ktoś wyśle na Ciebie raport to możesz zostać zbanowany, jeśli jednak nie będzie takiego raportu jedyną drogą będzie wykrycie programu, które nie jest zbyt częstym zjawiskiem. 

Lepszym programem będzie L#, jest po prostu lepszy.

Posiadając vip na L# oraz BoL mogę stwierdzić że bol jest dużo lepszy z wykrywalnością oraz samą grą.

Na L# Dostałem bana na 3 kontach po używaniu evade na drawy oraz skryptów do riven + humanizer

Na bolu jak narazie gram bardzo długo a bana brak.

BoL jak dla mnie jest dużo lepszy od konkurencji

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

Opublikowano

BOL > L# uzywalem wszystkich programow do lola. Na poczatku najbardziej podobal mi sie L# z racji tego ze nie bylo za niego bana a mozna bylo na nim grac bez kupowania VIP. Niestety na poczatku sezonu 5 dostalem bana za L#, do ktorego dodali VIPa (bo bez vipa 2 mecze na dzien). BOL jak dla mnie na ten moment wygrywa

Opublikowano

­

BOL > L# uzywalem wszystkich programow do lola. Na poczatku najbardziej podobal mi sie L# z racji tego ze nie bylo za niego bana a mozna bylo na nim grac bez kupowania VIP. Niestety na poczatku sezonu 5 dostalem bana za L#, do ktorego dodali VIPa (bo bez vipa 2 mecze na dzien). BOL jak dla mnie na ten moment wygrywa

l# ma lepszych ad carry jungle i orbwalker

bol ma lepszych midlanerow i toplanerow

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

­

w sezonie 4 gralem tylko cassiopeia,ryze,syndra,xerath,vayne na l# i z brazu 1 wbilem diamond 5 ;)

Opublikowano

­

co jak co ale orbwalkery do adc lepsze ma bol tylko trzeba je najpierw kupić ;)

Opublikowano

L# ma więcej detekcji programów niż BoL. Był one również częstsze, no i ze względu na zgromadzony na LeagueSharpie hype - większe.

L# jest lepszy pod względem jakości skryptów, BoL pod względem mniejszej liczby detekcji programu. Tak w skrócie, by nie mącić. :)

Pamiętaj, że są bany pochodzące od zgłoszeń graczy. Jeżeli grasz bardziej obviously - skrypty na L# są lepsze, więc są widoczniejsze - szansa na bana poprzez raport wzrasta.

Opublikowano

to, że skrypty na L# są lepsze od BoLowych wzieło się tylko stąd, że skrypty na L# są darmowe. Każdy kto pograł na L# i zakupił później płatne skrypty na BoLu (jestem jedną z tych osóB) potwierdzi, że płatne skrypty BoLa > skrypty L#.

Opublikowano

to, że skrypty na L# są lepsze od BoLowych wzieło się tylko stąd, że skrypty na L# są darmowe. Każdy kto pograł na L# i zakupił później płatne skrypty na BoLu (jestem jedną z tych osó B) potwierdzi, że płatne skrypty BoLa > skrypty L#.

Niestety, ale też grałem na Evadeee, skryptach Dekarona, FunHouse, HTTF, Broken Wings, Sida etc.

Fiora jest słabsza pod względem W, Q buguje się, ustępuje to wyłącznie po offnięciu funkcji "q to vital". Riven jest wolniejsza, burst combo słabsze. Nie ma dobrych skryptów do wielu championów takich jak Gangplank. Predykcja jest trochę słabsza, ale nie jest to i tak odczuwalne. Na BoL jest w wielu skryptach do X championa monopol - nie ma pozostałych dobrych wyborów albo są beznadziejne, że szkoda na nich grać. W dodatku kto by chciał płacić  50 € za samo Evadeee? Są cracki, ale nie każdy ma dostęp. Evade jest prawie na poziomie co Evadeee "Wee". Skrypty ultility na L# są przydatniejsze, jest ich o wiele więcej.

Opublikowano

L# ma więcej detekcji programów niż BoL. Był one również częstsze, no i ze względu na zgromadzony na LeagueSharpie hype - większe.

L# jest lepszy pod względem jakości skryptów, BoL pod względem mniejszej liczby detekcji programu. Tak w skrócie, by nie mącić. :)

Pamiętaj, że są bany pochodzące od zgłoszeń graczy. Jeżeli grasz bardziej obviously - skrypty na L# są lepsze, więc są widoczniejsze - szansa na bana poprzez raport wzrasta.

Guzik prawda, parę miesięcy temu używałem zarówno BoLa jak i L#, na dwóch różnych kontach. Konto na którym używałem BoLa dostało perma, natomiast na drugim koncie wciąż gram xD

Wszystko zależy tak naprawdę od szczęścia, aktualizacji skryptów i banwave. Oczywiście jeżeli nie krzyczysz na lewo i prawo, że grasz na skryptach.

Opublikowano

Osobiście uważam, że Elobuddy jest na ten moment po prostu lepszy.
Skrypt do vayne/xerath = brak bana od 5 miesięcy (pomimo tamtejszego banwave'u)

Ryze to jest free elo na skrypcie "rise"

Eb > All
Wcześniej grałem na L# to brak bana, ale słabiej działy postacie typu vayne. Dużym plusem były liczne Exploity (czy jakoś tak) :)

Opublikowano

Guzik prawda, parę miesięcy temu używałem zarówno BoLa jak i L#, na dwóch różnych kontach. Konto na którym używałem BoLa dostało perma, natomiast na drugim koncie wciąż gram xD

Wszystko zależy tak naprawdę od szczęścia, aktualizacji skryptów i banwave. Oczywiście jeżeli nie krzyczysz na lewo i prawo, że grasz na skryptach.

Podaj kod bana, inaczej można tylko spekulować czy była to detekcja, czy ban ręczny (za raporty). Wszystko zależy od ligi na której gramy oraz graczy na jakich tam trafimy. Napisz co konkretnie jest "guzik prawda", bo ja widzę tylko to, że napisałem:

L# ma lepsze skrypty od BoL, co za tym idzie - więcej banów ręcznych.

L# miało więcej detekcji niż BoL.

Nic więcej.

Opublikowano

Podaj kod bana, inaczej można tylko spekulować czy była to detekcja, czy ban ręczny (za raporty). Wszystko zależy od ligi na której gramy oraz graczy na jakich tam trafimy. Napisz co konkretnie jest "guzik prawda", bo ja widzę tylko to, że napisałem:

L# ma lepsze skrypty od BoL, co za tym idzie - więcej banów ręcznych.

L# miało więcej detekcji niż BoL.

Nic więcej.

Nie znam kodu bana, dostałem jedynie taki e-mail

DyxF9ha.png

Nie zgadzam się jedynie z "...BoL pod względem mniejszej liczby detekcji programu." Nie przedstawiłeś jakichkolwiek statystyk, a w moim osobistym odczuciu jest zupełnie na odwrót.

Opublikowano

DyxF9ha.png

Nie zgadzam się jedynie z "...BoL pod względem mniejszej liczby detekcji programu." Nie przedstawiłeś jakichkolwiek statystyk, a w moim osobistym odczuciu jest zupełnie na odwrót.

Nie przedstawiłem żadnych statystyk, bo takowych nie ma. Jak ktoś siedzi dłużej w cheatach to wie kto "płakał" najbardziej o bany za cheaty - gracze korzystający z L#.

2201 to kod bana - jest akurat za detekcję programu. 9001 jest za bany ręczne - przez raporty graczy. 

Jeszcze odnośnie tego na początku - możesz zapytać się większości graczy L#, EB i BoL - większość będzie twierdziła, że za L# było najwięcej banów, zwłaszcza Ci z EB.

@Riveilli pech. Nawet to jakie miałeś skrypty nie miało żadnego znaczenia. :p Inject poleciał -> konto oflagowane -> perm.

Opublikowano

DyxF9ha.png

Nie przedstawiłem żadnych statystyk, bo takowych nie ma. Jak ktoś siedzi dłużej w cheatach to wie kto "płakał" najbardziej o bany za cheaty - gracze korzystający z L#.

2201 to kod bana - jest akurat za detekcję programu. 9001 jest za bany ręczne - przez raporty graczy. 

Jeszcze odnośnie tego na początku - możesz zapytać się większości graczy L#, EB i BoL - większość będzie twierdziła, że za L# było najwięcej banów, zwłaszcza Ci z EB.

Nawet nie wiedziałem, że ten numer na końcu to kod bana. Wdocznie musiałem mieć pecha - nawet w Evadeee miałem włączone tylko rysowanie i nie korzystałem z żadnych exploitów. Każdy program jak widać może zostać wykryty, kiedy się za niego wezmą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...