Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Jak z wykrywalnością programu?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak sie miewa sprawa wykrywalności sharpa dawno nie grałem i nie ogarniam.

Na teraz lepszy sharp czy bol?

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

Sprawa wykrywalności L# wygląda bardzo podobnie do innych programów trzecich. Jeśli ktoś wyśle na Ciebie raport to możesz zostać zbanowany, jeśli jednak nie będzie takiego raportu jedyną drogą będzie wykrycie programu, które nie jest zbyt częstym zjawiskiem. 

Lepszym programem będzie L#, jest po prostu lepszy.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Zależy na czym Ci zależy. Jeżeli nie chcesz płacić, nie masz cracka, to najlepszą opcją będzie EloBuddy. Niedawno była fala banów, więc uważaj, mogli tego nie naprawić, co to spowodowało, i pojawi się kolejna.

Pod względem jakości:

Co ma lepszą predykcję?

L# 

Na jakim programie skrypty są częściej aktualizowane?

L# 

Co ma większy wybór Ultility?

L# 

Jaki program ma lepsze skrypty po championów?

L# 

Na czym w skryptach jest mniejszy monopol?

L#

Co jest tańsze?  :makka:

EB

Kto bardziej leci na kasę?

L#

Może pomóc jeszcze to co napisałem w poradniku:

Również by grali na LeagueSharp, tyle że, ten już jest płatny, a nie ma publicznego cracka.

EB to nowy, świeży program mający potencjał, ale spójrzmy jak jest z nim na obecną chwilę - przecież interesuje nas jakość, a nie "będzie lepiej", prawda? W skryptach panuje monopol, jest zwykle jeden dobry, a reszta jest na tyle beznadziejna, że nikt z nich nie korzysta. Czasem mam wrażenie, że userzy piszą z litości "good job".

Evade i prediction to wg mnie 2 główne problemy w tym projekcie. Predykcja jest bardzo słaba, a Evade beznadziejne, chociaż jest coraz lepiej. Jest kilka niezłych skryptów, ale w porównaniu z L#. No - wiecie.   :)

Btw. łap jak chcesz do niego link, tier lista też jest. http://www.mpcforum.pl/topic/1534022-leaguesharp-podstawy/#entry12971973

LeagueSharp jest lepszy od BoL pod względem jakości skryptów. Więcej informacji w moim poradniku. :)

Opublikowano

l# jest wykrywalny i to bardzo mocno 

nie polecam kupna, szkoda pieniędzy - chyba, że chcesz się kilkanaście dni pobawić to może i tak.

Opublikowano

#L jest najbardziej wykrywalnym programem na ten moment. Bola również nie polecam jeśli nie chcesz wydawać kilkuset €. 

signature-J2RJD3Z9.png

Opublikowano

­BoL - skrypty jakościowo dobre, banwave rzadko. Jedynym minusem jest to, że lepsze skrypty są płatne. Jeśli chcesz coś osiągnąć potrzebujesz vipa i suba na skrypt. Drogo ._.

L# - skrypty jakościowo dobre, konkurencja BoLa. Banwave często :/ Płacisz za suba i wszystkie skrypty free

EB - skrypty słabe, większość postaci ich w ogóle nie dostała. Banwave rzadziej od L# ale przy nich padają wszyscy. Nie polecam

GoS - skrypty słabsze, da się ogarnąć. Ale bardzo rzadko banwave. Lepsze niż EB.

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...