Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefield 1 Trailer - wasze odczucia

Patrix0n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trailer'ry to Oni potrafią robić... żeby to się jeszcze przekładało na jakość(czyt.rozgrywka nie grafika) tych gier. Wyjdzie to się okaże czy kolejny gniot na kase czy hit.

Opublikowano

Mi tam zawsze podobają mi się każde części Battlefield, nawet Hardline był całkiem całkiem. Jeżeli chodzi o najnowszego battlefielda to ciesze się że wrócili do wojny światowej, trailer z*********e się prezentuje i widać jak mocno zgniótł kosmicznego CoD'a. 

Opublikowano

Który z ostatnich Battlefieldów był według ciebie gniotem na kase?

Hardline i nowy stars wars battlefront. EA potrafi dobrze zapowiadać gry, robić śliczną grafikę, ale dopiero tuż przed premierą okażę się ile gra ta będzie warta. Gry dla EA to maszynki do zarabiania kasy. Battlefronta robiło to samo studio co BF. Wydają gry zazwyczaj na ocenę średnio 6-7/10 z ładną grafiką. Wypuszczą jesienią i dużo osób i tak kupi z powód tego, że większość to młodzi gracze, którzy większość z nich nie zauważy tego i przez to tak grę kupią. Kolejnym powodem jest to, że ceny gier szybko spadają, więc gdy gra wychodzi co rok mogą mieć wysokie zyski, niż gdyby wydawali gry co 2-3 lata. Nowa polityka EA była widoczna od 2011 roku. Kryzys w usa zaczął się w 2009 roku, a produkcja gier jest planowana mniej więcej 2 lata. Jak widać EA się to opłaciło i kontynuuje swoją politykę. Liczba osób kupujących itd nieznacznie spadnie z powodów powyższych co podałem. Co do nowego BF jak zawsze mam mieszane uczucia i nie sądzę, żeby EA tym razem jakoś specjalnie zaskoczyło.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Hardline i nowy stars wars battlefront. EA potrafi dobrze zapowiadać gry, robić śliczną grafikę, ale dopiero tuż przed premierą okażę się ile gra ta będzie warta. Gry dla EA to maszynki do zarabiania kasy. Battlefronta robiło to samo studio co BF. Wydają gry zazwyczaj na ocenę średnio 6-7/10 z ładną grafiką. Wypuszczą jesienią i dużo osób i tak kupi z powód tego, że większość to młodzi gracze, którzy większość z nich nie zauważy tego i przez to tak grę kupią. Kolejnym powodem jest to, że ceny gier szybko spadają, więc gdy gra wychodzi co rok mogą mieć wysokie zyski, niż gdyby wydawali gry co 2-3 lata. Nowa polityka EA była widoczna od 2011 roku. Kryzys w usa zaczął się w 2009 roku, a produkcja gier jest planowana mniej więcej 2 lata. Jak widać EA się to opłaciło i kontynuuje swoją politykę. Liczba osób kupujących itd nieznacznie spadnie z powodów powyższych co podałem. Co do nowego BF jak zawsze mam mieszane uczucia i nie sądzę, żeby EA tym razem jakoś specjalnie zaskoczyło.

Nie sądzę, że Hardline był gniotem - mogę się zgodzić, że była to produkcja nastawiona na zgarnięcie gotówki, ale zdecydowanie nie nazwałbym tego gniotem. Gniotem można nazwać aktualne cody, ale co do Battlefieldów jest to zbyt ostre słowo według mnie. Hardline to jest inna bajka, bo nie był tworzony przez samo DICE, ale także przez dwa inne studia, a w tym Visceral Games które było głównym developerem. Battlefront z kolei nie zalicza się do serii Battlefieldów (mimo iż głównym developerem jest DICE).

Opublikowano

Według mnie trailer wygląda bardzo obiecująco.
Już dawno temu brakowało mi FPS'a o tematyce 1 lub 2 wojnie światowej wydanej w dzisiejszych czasach z nowymi technologiami.

Jedyne obawy mam co do modyfikacji broni i samej postaci.
Brakowało mi bawienia się samą bronia, tzn. modyfikacje magazynka, lufy, kolby, spustu itp.

Może na BF'a to za dużo ale tego mi brakowało w poprzednich odsłonach.
­

1RkW7od.png

Opublikowano

Nie sądzę, że Hardline był gniotem - mogę się zgodzić, że była to produkcja nastawiona na zgarnięcie gotówki, ale zdecydowanie nie nazwałbym tego gniotem. Gniotem można nazwać aktualne cody, ale co do Battlefieldów jest to zbyt ostre słowo według mnie. Hardline to jest inna bajka, bo nie był tworzony przez samo DICE, ale także przez dwa inne studia, a w tym Visceral Games które było głównym developerem. Battlefront z kolei nie zalicza się do serii Battlefieldów (mimo iż głównym developerem jest DICE).

Mówiąc gniotem ja porównuje to do jakości najlepszych gier roku 2015 itd. BF Hardline zdecydowanie był słabszy od BF4 czy far cry 4 czy cod advanced warfare. Nie było w Hardline żadnych konkretnych nowych pomysłów na ulepszenie rozgrywki. Był jakieś tam tylko małe usprawnienia. Mapy były mniejsze i małe zniszczenia w stosunku do bf4.

Opublikowano

Mówiąc gniotem ja porównuje to do jakości najlepszych gier roku 2015 itd. BF Hardline zdecydowanie był słabszy od BF4 czy far cry 4 czy cod advanced warfare. Nie było w Hardline żadnych konkretnych nowych pomysłów na ulepszenie rozgrywki. Był jakieś tam tylko małe usprawnienia. Mapy były mniejsze i małe zniszczenia w stosunku do bf4.

Z tym że Hardline był swojego rodzaju eksperymentem, którego głównym developerem było Visceral Games, a DICE jednym (pobocznym) z developerów. Zmierzamy też trochę w kwestie gustu, bo dla mnie advanced warfare/infite warfare i inne gry o kosmosie są po prostu mierne. Far Cry 4 też mnie jakoś nie poniósł, a najlepszą grą 2015 według mnie był The Witcher i tutaj konkurencji nie robi żadna z wydanych w 2015 roku gier. Fallout 4 był zapowiadany jako największy hit, a skończył jako największe rozczarowanie.Niemniej zgodzę się, że BF4 jest lepszą produkcją od Hardline, mimo to ten drugi nie zasługuje na totalne mieszanie go z błotem.

W skrócie: żaden z Battlefieldów, których głównym developerem było studio DICE nie był gniotem na kasę. Hardline tworzyło Visceral Games, a Battlefront nie zalicza się do serii Battlefield. 

Opublikowano

Mi się trailer bardzo podoba. Oczywiście nie ma sensu oceniać wyglądu gry w samym trailerze, ale sam materiał zapowiadający jest bardzo ciekawy, i powrót do I Wojny Światowej to naprawdę bardzo dobry krok.

Opublikowano

Z tym że Hardline był swojego rodzaju eksperymentem, którego głównym developerem było Visceral Games, a DICE jednym (pobocznym) z developerów. Zmierzamy też trochę w kwestie gustu, bo dla mnie advanced warfare/infite warfare i inne gry o kosmosie są po prostu mierne. Far Cry 4 też mnie jakoś nie poniósł, a najlepszą grą 2015 według mnie był The Witcher i tutaj konkurencji nie robi żadna z wydanych w 2015 roku gier. Fallout 4 był zapowiadany jako największy hit, a skończył jako największe rozczarowanie.Niemniej zgodzę się, że BF4 jest lepszą produkcją od Hardline, mimo to ten drugi nie zasługuje na totalne mieszanie go z błotem.

W skrócie: żaden z Battlefieldów, których głównym developerem było studio DICE nie był gniotem na kasę. Hardline tworzyło Visceral Games, a Battlefront nie zalicza się do serii Battlefield. 

Jestes zjebany, idz grac w swoje chinskie gry dla popierdolencow mozgowych Czyt. Metin2

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

Przez przeszłość EA mam po prostu mieszane uczucia, ale gier się nie ocenia po przeszłości wydawcy. Nawet zdarza się, że dobrzy wydawcy popełniają jakieś błędy. Więcej będzie można było napisać po opublikowaniu gameplayejów. 

Opublikowano

Jestes zjebany, idz grac w swoje chinskie gry dla popierdolencow mozgowych Czyt. Metin2

Metin2 nie jest chińską grą. Następnym razem nie wtrącaj się między wódkę a zakąskę.

Przez przeszłość EA mam po prostu mieszane uczucia, ale gier się nie ocenia po przeszłości wydawcy. Nawet zdarza się, że dobrzy wydawcy popełniają jakieś błędy. Więcej będzie można było napisać po opublikowaniu gameplayejów.

Rozumiem twoje obawy, sam boję się że przez ten mocno nakręcony hype większość graczy się lekko zawiedzie.

Opublikowano

Szczerze wątpię, by twórcom BFa udało się zaliczyć jakąkolwiek porażkę. Miałem okazję grać niemal we wszystkie części (oprócz hardline i tej części która została wydana tylko na konsole, bodajże Bad Company - ta 1 część) i każda miała w sobie coś co przyciągało zaczynając od BFa 1942, który jak dla mnie pozostaje klasykiem ;). Gra w klimatach pierwszej wojny światowej? Jak dla mnie niezły powiew świeżości i coś co może wypalić. ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

TO JEST K***A Z*******E!#%!#%Y!#(%!#&%!%&!%

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

76561198115213832.png

Opublikowano

Szczerze mowiac jaram sie, brakowalo mi takiej gry, na te okazje ogarne kompa albo od biedy konsole do grania, tydzien mnie nie bedzie przynajmniej jak sie dorwe. 

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...