Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zmienić moby na psy?

degel123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam koszmarne lagi w v3, kompletnie mnie scina przy tej ilosci mobow. Powiecie jak zmienic pajaki w dzikie psy? I czy sa moze jakies inne sposoby na ograniczenie scinek?

Opublikowano

Ustaw priorytet na najwyższy w procesach. Moby można zmienić po czym musisz zrobić obejście aby nie patchowało Ci aktualnych plików.

Opublikowano

Gdzieś z pewnością są takie sposoby. Spróbuj poszukać.

A co do np. drugiego konta jak odpalasz, dajmy na to buffa to możesz usnąć pliki mob z klienta i wtedy na koncie z buffem nie będziesz mieć w ogóle lagów i odciąży to główne konto. Tylko nie można aktualizować klienta, bo się pobiorą znów te pliki i to nic nie da.

'You are the reason for my smile, You are the reason for my success, You are the reason for my good behavior to others, You are the reason for everything good in me'

Opublikowano

Gdzieś z pewnością są takie sposoby. Spróbuj poszukać.

A co do np. drugiego konta jak odpalasz, dajmy na to buffa to możesz usnąć pliki mob z klienta i wtedy na koncie z buffem nie będziesz mieć w ogóle lagów i odciąży to główne konto. Tylko nie można aktualizować klienta, bo się pobiorą znów te pliki i to nic nie da.

Mam pytanie, jak z tym usuwaniem plików, w którym momencie należy je usunąć i jakie to dokładnie pliki ?

55mddg.jpg

Opublikowano

Na PL żeby pograć bez moobów / z pieskami musimy je usunąć / podmienić po patchowaniu, kiedy dostępny jest przycisk "uruchom grę"

Opublikowano

Na PL żeby pograć bez moobów / z pieskami musimy je usunąć / podmienić po patchowaniu, kiedy dostępny jest przycisk "uruchom grę"

Mógłbyś to opisać krok po kroku ?

55mddg.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...