Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NIE MOGĘ WYPŁACIĆ PIENIĘDZY Z YOUTUBA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Za c***a nie wiem, jak wypłacić te pieniądze z youtuba.

Połączyłem kilka dni temu to konto z AdSense, mam filmy gdzie jest nawet po 30k, tylko są z przed kilku miesięcy bądź roku, a pisze mi że mam 0zł, a k***a chcę wypłacić swoje zasłużone pieniądze.

Czy można wypłacić tylko w 1mieiącu i to max 300zł?

Jeśli tak, to ich coś pojebało, ja nawet tyle nie zdążę zrobić :v

Jak tak jest, to podajcie innego partnera, co daje więcej pieniędzy niż ten adsense.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jak masz 0 złotych to nic nie zarobiłeś. Musisz włączyć zarabianie pod filmem. Po uzbieraniu 30 zł musisz potwierdzić swoje konto bankowe. Możesz wypłacać po uzbieraniu 300 zł. 30 tyś wyświetleń pod filmem to mało, może z 10 zł byś za to dostał.

RAsfepN.png
Opublikowano

Nie ma firmy co płaci wstecz zwłaszcza za mierną oglądalność liczone jest od momentu przystąpienia do programu , 30k to bardzo mierna  oglądalność w ciągu roku.

Za nie wystawiane filmów nowych filmów i spadek oglądalności  też nie płacą albo obniżają stawki 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

teraz widac kto dla hajsu nagrywa hehe j****y sprzedawczyk z ciebie 

@izakkrulem sklej pizdę, nigdy nic nie zarobiłem, jedynie u siąsiadów na trawniku kosząc trawę 20zł za godzinę...

Opublikowano

Co bol dupy bo on cos zarabia?...

Tak zarabia, że do wypłaty ma 0 zeta, ja p******e.

Nie wypłacisz nic jak dopiero teraz sobie powiązałeś konto.

­

1357577137-U262310.png

Opublikowano

@izakkrulem sklej pizdę, nigdy nic nie zarobiłem, jedynie u siąsiadów na trawniku kosząc trawę 20zł za godzinę...

20zł za godzinę? I ty jeszcze narzekasz?

Opublikowano

Tylko AdSense jest partnerem YouTube z tego co wiem. A za takie wyświetlenia dostaniesz 15 zł może. Pamiętaj by włączyć zarabianie pod filmem :D Skoro pokazuje że masz 0 zł to masz 0 zł

Pozdrawiam Anverek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...