Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzienniczek sportowca?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bylby ktos zainteresowany prowadzeniem wspolnego dziennika treningowego? Co mam na mysli?

Wielu z nas chce poprawic swoja sylwetke, osiagi, czy moze po prostu znalezc spokoj. Czasem brakuje motywacji, drugiej osoby, ktora wspiera, kiedy jest ciezko.

Niby wirtualnie, ale zawsze cos. Tutaj moglibyscie wstawiac swoje dzienne(wykonane) rozpiski, diete, co zescie szamali, doradzac sobie i w ogole.

Mam za soba pare lat treningow, sporty/sztuki walki, silowania. Niestety alkohol, cygarety, opierdalanie sie wzielo gore. Doprawadza to do pewnego wkurwienia, czlowiek sobie mysli, ze czas to zmienic. Nie jutro, dzisiaj.Widze, ze wiele osob chce zaczac przygode z treningami(nie ma znaczenia czy sezonowcy) Sam za duzo nie wiem, jestem samoukiem, ale

z checia podzielilbym sie swoim "doswiadczeniem". Wiem tez, ze mamy tutaj kilka osob, ktore ma szersze pojecie w temacie, wiec zawsze razniej.

Jacys chetni?

Opublikowano

Byłby to fajny pomysł tylko hmmm... chcesz zrobic odrębną taką stronkę czy w dziale "sport" taki poddział? Jeśli tak to wal do sugestii i opisz, masz odemnie głos na tak :)

Doje**ł jak sosna w dzika...

Gość Ramzes.
Opublikowano

Spoko pomysł. Sam właśnie chcę zacząć i fajnie by było poczytać trochę takie coś 

Opublikowano

Pomysł to strzał w dyche. Myślę, że dobra motywacja by była. Mógłbym w takie coś wejść, również samouk, ok. 2 lata doświadczenia z większymi przerwami, domowa siłownia (cały osprzęt) Delikatne problemy z alko od czasu do czasu popalam, ale to nie stanowi dla mnie większego problemu dlatego, że nigdy nie staram sie ograniczać co do alko.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...