Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup Overwatch

MasterGlodek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym zapytać się na forum o to czy w obecnej fazie gry opłaca się ją zakupić i gdzie mogę kupić takowy produkt w wersji z dostępem do bety (nie chodzi mi o open betę, ani nie chodzi mi o sklep blizzarda), proszę o odpowiedzi i o ich uzasadnienie. :)

Opublikowano

Kupic mozesz na stronie blizzarda, na g2 ( chyba najlepszy wybor ) albo poczekac moze beda jakies promocje gdzies ;)

Opublikowano

Kupic mozesz na stronie blizzarda, na g2 ( chyba najlepszy wybor ) albo poczekac moze beda jakies promocje gdzies ;)

Jeżeli miałbym zakupić na g2 to dostane w dzień premiery czy od razu kod? I jeszcze jedno czy na stronie blizzarada bardziej opłaca się kupić wersję za 59.99euro czy za 39.99 euro?

Opublikowano

Imo nie opłaca się kupować wersji za 60 euro chyba że jesteś wielkim fanem zbieractwa fantów w innych grach blizzarda, bo jedyne co tam dodają to :

skiny do overwatcha

skrzydła do diablo

bohatera tracer w hotsie 

portety do sc2

cardback do hearthstone 

Jeżeli zależy ci na czymś z tego to możesz kupić droższą bo pewnie nie będzie można zdobyć ich w przyszłości ale osobiście uważam że nie warto

WhatShouldIDo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...