Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bóg] Postacie na arenke

Dusiarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ma ktos jakis spis postaci ktore kosza na arenach? Gram Scylla aktualnie i dosc fajne mi idzie wlasnie szukam czegos takiego co moze stac sobie z boku i robic penty :D

Opublikowano

Teoretycznie 2/3 bogów sprawdza się na Arenie. Chociaż są też takie postacie, które zdecydowanie wyróżniają się na tle pozostałych. Przykładowy Loki, od tyłu rozwala cały team, zanim ten spostrzeże, że on tam jest. 

Z tych najpopularniejszych to na pewno:

Ares - ult

Thanatos - regeneracja hp, ult

Bakasura - ult, dmg

Loki - cd, ult, ukrycie, dmg

Zeus - dmg

Apollo - dmg

Rama - dmg, ult

Bellona - dmg, ult, deff

Jednym słowem, Arena to taki tryb, gdzie odnajdzie się każda postać. Do robienia pent to zdecydowanie najlepszy jest Loki. Składasz go pod full dmg i cd, zachodzisz wrogów od tyłu i bez problemu zgarniasz cały team. 

Opublikowano

Zeus. Thanatos, Thor, Bellona, Loki, Sol jak umiesz grać, Apollo, Ares.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Ares + jakikolwiek (prawie) mag typu:

Vulcan

Ra

Kukulkan

Scylla

itp.

Lokim nie zdobędziesz penty, no chyba, że masz mały lvl to tam nawet Kheprim wbijesz pente. Na wyższym poziomie każdy stoi blisko siebie jak słyszą lokiego (jego skille).

VNp6c2U.png

Opublikowano

Ares + jakikolwiek (prawie) mag typu:

Vulcan

Ra

Kukulkan

Scylla

itp.

Lokim nie zdobędziesz penty, no chyba, że masz mały lvl to tam nawet Kheprim wbijesz pente. Na wyższym poziomie każdy stoi blisko siebie jak słyszą lokiego (jego skille).

Nie zgodzę się z Tobą. Gram na 30 poziomie Lokim i wybijam od tyłu cały team. Wystarczy tylko odrobina cierpliwości i doświadczenia. Uwierz mi, w końcu popełnią ten błąd i się rozdzielą. :) 

Odnosząc się jeszcze do wątku głównego, przypomniałem sobie o Ao Kuangu. Też kosa na ten tryb. Głównie ze względu na ult i skille. 

Opublikowano

Po co grać areny ? xD Tam nie zdobędziesz skilla, graj conquesty.

Co do tematu Vulcan, Kali, Baka, Ullr, Rama, Kuku, Scylla, Susanoo (jak wyjdzie to pewnie i nim też bd robił penty)

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Po co grać areny ? xD Tam nie zdobędziesz skilla, graj conquesty.

Co do tematu Vulcan, Kali, Baka, Ullr, Rama, Kuku, Scylla, Susanoo (jak wyjdzie to pewnie i nim też bd robił penty)

Ja np gram w smite tylko na arenach inne tryby sa nudne.

Jako 2 letni areniarz polecam ci bogowie sa najlepsi jesli chodzi o fragi:

fenrir,neith,thanatos,loki,meduza,anubis,ratatosk,zeus

Opublikowano

Kolega chce "stać z boku i robić penty" a Wy mu polecacie assasynów, Bellone i Aresa? Już dawno nie widziałem żeby ult Aresa sprawdzał się na arenie... Złapie max 1 osobę, która się zagapi albo nie ogarnia...

Zeus daje rade jak ma graczy, którzy utrzymają linię i nikt nie będzie na nim siadał. 3 skill idealny na dobicie. Kuzyn nim gra i trzepie fragi.

Opublikowano

Kukulkan ładny total damage potrafi przycisnąć. Trudny w obsłudze nie jest xD a przy opanowaniu i farcie w trafianiu ulti potrafi zdziałać cuda :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...