Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 10 :v

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, dzisiaj postanowiłem zaktualizować komputer do Windows 10. Taką rzecz robiłem po raz pierwszy. Po aktualizacji, patrzę, że mam dalej pliki (a chciałem mieć PC wolny od śmieci) więc jeszcze raz, zaznaczyłem opcję żeby usunęło wszystkie pliki i zainstalował system, no wszystko gitarka tylko jest jeden problem, otóż zauważyłem że internet BARDZOO wolno działa, jak miałem 8 śmigał wręcz :P HALP

@EDIT: Problem z internetem naprawiłem, ale mam teraz problem z mikrofonem w CS (brzmię jak robot ;-;)

Opublikowano

W urządzeniach do odtwarzania ustaw na swój mikrofon opcję "Domyślne urządzenie" i "Domyślne urządzenie komunikacyjne". Potem uruchom od nowa CS (jeśli robiłeś to z włączonym) i zobadcz czy działa. Jeśli nie to zaktualizuj sterowniki do karty dźwiękowej. Być może muszą one zostać zaktualizowane by były kompatybilne z Win 10. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...