Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego contentu wam brakuje na polskiej scenie lola?

ppkkp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, dziś pragnę zapytać was, jakiego contentu, filmów na jaki temat (oczywiście związany z lolem) Wam najbardziej brakuje na naszej polskiej scenie? Szczegółowe poradniki, odcinki poświęcone ciekawostkom i informacjom o danej postaci, a może nagrań z gier? :p

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

Mi chyba najbardziej brakuje pokazu jak się gra daną postacią, ale w skrócie jak już mam wybraną a nie jak każdy robi, że coś o niej opowie i gra godzinę nudną grę. Wiesz tylko jakie masterki i runy trzeba było w sezonie 2.

Opublikowano

Wszystko co powinno być jest już dawno na scenie. 

Jedyne czego osobiście mi brakuje to jakiegoś kanału poświęconego wyłącznie trickom, trudnym mechanikom, combosom dot. TF.

Tak - nadal niektóre (które wymieniłem) już są, ale tylko częściowo i słabo zrobione. 

Trzeba byłoby do tego minimum diamentu 3. Tak to nie mam pomysłu.

Opublikowano

Brakuje mi zaawansowanych poradników, które pokazują i opisują dokładny playstyle postaci, jak ona działa, dlaczego tak, a nie inaczej. Większość streamerów, youtuberów i innych bzdur opiera się na samej grze albo powierzchownych poradnikach. Nigdzie to nie jest opisane tak, jakby to było możliwe.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Brakuje sztuczek danymi champami(wyciagnięcie ostatnich potów z champa xD) oraz ciekawostek dot. lola i championów.Bo poradników,solo gier i wycinków playsów jest masa.

Opublikowano

Fajnie byłoby zobaczyć one trick pony udzielającego dobrych wskazówek co do gry danym championem, ale ogólny kanał jako takie "tricks and tips" również byłby całkiem fajny.

Opublikowano

Tricki champami najbardziej. Tłumaczenie low elo: Jaką pozycję przyjąć w TF. Znam jeszcze ludzi, którzy zawsze biorą tpki na bota bo szybciej będą na linii a flash dla nich nieprzydatny (27 lvle). Fajnie by było tłumaczyć nowym graczom dużo rzeczy żebyśmy sami nie musieli się rageować że słabo grają.

Opublikowano

Brakuje kogoś kto grał na najwyzszym poziomie, kogoś kto mógłby pokazać ze bycie pro playerem to nie tylko zabawa, opowiedzieć jak to wygląda od kuchni i pokazać faktyczny aspekt gry zawodowej.

Opublikowano

ja bym poogladal jakies poradniki w ktorych ktos umie dobrze grac ta postacia, a nie jak np nervarien pogra 5 gier postacia i robi poradnik,w ktorym po prostu sobie gra i opisze skille Kappa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...