Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Internetem Plus.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam abonament w sieci plus. Kiedy wybierałem umowę wziąłem tylko 500mb ponieważ wiedziałem, że w mojej miejscowości nie ma zbyt dobrego internetu, lecz ostatnio wyszła aktualizacja andorida (6.0.1) i od tego czasu mam ciągle LTE (nie wiem czy ma to związek z tą aktualizacją). Więc moje pytanie brzmi czy da się dokupić więcej internetu lub nielimitowany internet w sieci plus?

Chodzi mi o internet pakietowy.

graphic.png

Opublikowano

Jeżeli aktywowałeś kodem AKT500 i chcesz wykupić większy pakiet to zdezaktywuj aktualny poprzez DEAKT500; pkt. 18 a) wskazuje, że to bezpłatny SMS - źródło. Po dezaktywacji możesz aktywować pakiet 1GB za 15 złotych (AKT1) oraz pakiet 3GB za 25 zł (AKT3)

http://www.plus.pl/uslugi/pakiety-internetowe-w-abonamencie

­

Czyli o nielimitowanym nie ma mowy?

graphic.png

Opublikowano

Jeżeli nie uzwględniłeś tego przy nawiązaniu umowy, to raczej nie, bo nielimitowane pakiety są dostępne w punkcie sprzedaży, chyba, że to coś.

Usługa „Nielimitowany Internet LTE" pozwala na nielimitowany dostęp do transmisji danych w technologii LTE na terenie kraju z maksymalną prędkością pobierania danych wynoszącą 512 kbit's, po przekroczeniu limitu transmisji danych wynikającego z wielkości posiadanego w taryfie pakietu. Jeśli jesteś abonentem oferty promocyjnej JA+ aktywuj „Nielimitowany Internet LTE"

­

Opublikowano

Jeżeli nie uzwględniłeś tego przy nawiązaniu umowy, to raczej nie, bo nielimitowane pakiety są dostępne w punkcie sprzedaży, chyba, że to coś.

Usługa „Nielimitowany Internet LTE" pozwala na nielimitowany dostęp do transmisji danych w technologii LTE na terenie kraju z maksymalną prędkością pobierania danych wynoszącą 512 kbit's, po przekroczeniu limitu transmisji danych wynikającego z wielkości posiadanego w taryfie pakietu. Jeśli jesteś abonentem oferty promocyjnej JA+ aktywuj „Nielimitowany Internet LTE"

­

Okej, dziękuję za pomoc.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...