Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Co na jaką linie?

DargonKeep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1. Jaką postacią na top'a?

2. Jaką postacią na mid'a?

3. Jaką postacią na bot'a?

4. Jaką postacią na jungle?

5. Jaką postacią jako support?

Podpowiem lubię grać twitch'em i tristan'ą.

t5tGmKu.gif

Opublikowano

Nie da się jednoznacznie stwierdzić, zależy od Twojego stylu gry. Powiedz coś więcej, bo teraz każdy poda te jakimi gra zamiast Tobie pomóc. Na bota Ci tylko można polecić Twitcha i Tristanę.

Opublikowano

Jeśli mogę to tak określić to lubię bardzo grać ADC i zależy od sytuacji czy przeciwnik ma low hp czy full to albo gram agresywnie lub defencyjnie przy wieży i lubię sobie także junglą iść na bot'a  i często chodzę np. z bot na mid po kill'a i potem się wracam :D

Chyba dobrze ubrałem mój styl gry w słowa tak mi się wydaje :)

P.S. Podawajcie postacie najwyżej jeżeli nie będzie mi pasowała jakaś na top'a to se innej poszukam więc śmiało.

t5tGmKu.gif

Opublikowano

defensywnie*

To nic nie mówi oprócz tego, że jeśli nie obijesz kogoś to nie zrobisz killa tylko ciekawe czy krótkodystansowym bohaterem dasz radę obijać np. Renektonem bardzo dobrze się obija.

Opublikowano

Z tego co napisałeś nie można właściwie dużo wywnioskować. Jeżeli chcesz na podstawie tego jakieś propozycje to ode mnie leci Corki. Świetny roam wykorzystując pakę, mixed damage, który jest swoją drogą bardzo duży, mocny burst, poke ale powerspike'i dopiero po trinity force.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Każda postać jest dobra, tylko trzeba umieć ją wykorzystać. Z mojej strony jeśli lubisz grać na Dolnej Aleji poleciłbym jednak Caitlyn, jest to postać która kontruje wielu pozostałych ADC, ma dobry harras z Q, możliwe ucieczki z E, dobre trapy ułatwiające gry na W oraz potężnego ultimate który przy dobrym wykorzystaniu zmienia losy walki i bije ogromny dmg, przynajmniej w porównaniu do innych ultów. Jedyną wadą jest brak CC, który posiada na przykład Draven, Ezreal czy Jinx z ultów, ale da się to przeboleć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...