Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo 3 - kolekcjonerka

parapecik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem ciekawy czy jest jeszcze możliwość w jakimś sklepie kupna diablo 3 (podstawka) Edycja kolekcjonerska? (szukałem i nie znalazłem więc chcę być pewny. 

Zapraszam na mój kanał Yt. 

Nagrywam na nim gry takie jak: Diablo 3 czy też heroes of the storm, Lecz to nie tylko znajdziesz na nim wiele więcej ! 

Link: https://www.youtube.com/channel/UC8becErDemK67h3GHw_Imlw?&ab_channel=CzyszczeParapety0_o

Opublikowano

Witam jestem ciekawy czy jest jeszcze możliwość w jakimś sklepie kupna diablo 3 (podstawka) Edycja kolekcjonerska? (szukałem i nie znalazłem więc chcę być pewny. 

Jedynie allegro itp. serwisy.

Edycja kolekcjonerska jest wraz z dodatkiem ale kupisz je na stronie g2a :P ( nie dawać warnów bo się pogniewam )

Jaki jest sens kupowania cyfrowej wersji? :P

Opublikowano

Jedynie allegro itp. serwisy.

Edycja kolekcjonerska jest wraz z dodatkiem ale kupisz je na stronie g2a :P ( nie dawać warnów bo się pogniewam )

Jaki jest sens kupowania cyfrowej wersji? :P

A co to zmienia ? kupisz pudełkową to i tak nic tam nie masz co ciebie by ucieszyło ;)

Kiedy słyszysz o nowej jakości.
v

comment_QKNOE4c4LYefAPoiNVrUbEYparSjrprO

fpbg_nymeria.png.c41162be62c21e0c7067f4a5888d1b9c.png

Opublikowano

A co to zmienia ? kupisz pudełkową to i tak nic tam nie masz co ciebie by ucieszyło ;)

Mówisz o sobie? Jakakolwiek EK musi być fizyczna. Inaczej kupowanie jest idiotyczne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...