Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

How to Lee Sin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lol dobre kombo lee sina xDD, jbc masz mój poradnik na lol - poradnik to tam sobie zobacz jak challengery grajo, jeszcze ten cho zabil swaina XDDD

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

Opublikowano

Lol dobre kombo lee sina xDD, jbc masz mój poradnik na lol - poradnik to tam sobie zobacz jak challengery grajo, jeszcze ten cho zabil swaina XDDD

miałem diamenta jako adc, panikowalem tam troche chcialem go uratowac ale nie wyszlo xDDD

Hello there.

Opublikowano
Opublikowano

Mogłes to nazwać "Im Lee Sin, im helping", Cait pewnie wyszła z gry, co?

Jaka cait?

Anyway, nazwa bez znaczenia ale tak do kolegi tez napisalem im lee sin im helping ;d 

potem zaczal trollowac, jakis dzieciak xD

Hello there.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...