Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki czołg premium kupić?

szopenowsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Mam pewien problem

Posiadam 6310 golda, chciałem sobie zakupić czolga premium 8 tieru. mam do wyboru;

- Super Pershinga

- Pantere 8.8 

- AMX CDC

Co najbardziej opłaca się kupić?

Gustuje raczej w szybszych czołgach z pancerzem i działem które potrafią zrobić swoje

Myslalem nad super pershingiem tylko został on dosć mocno znerfiony i nie wiem czy warto. (czy dostanie buffa w nastepnej aktualizacji)

Prosze o pomoc ;)

Opublikowano

Siema

Mam pewien problem

Posiadam 6310 golda, chciałem sobie zakupić czolga premium 8 tieru. mam do wyboru;

- Super Pershinga

- Pantere 8.8 

- AMX CDC

Co najbardziej opłaca się kupić?

Gustuje raczej w szybszych czołgach z pancerzem i działem które potrafią zrobić swoje

Myslalem nad super pershingiem tylko został on dosć mocno znerfiony i nie wiem czy warto. (czy dostanie buffa w nastepnej aktualizacji)

Prosze o pomoc ;)

T26 juz dostal buffa, polecam 

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

"Szybki czołg z pancerzem". Może T-54 prot? Mobilność średnia jak na meda, ale jeździ, a pancerz ma naprawdę przyzwoity i sporo odbija. SP też ma pancerz, ale ma miękkie boki, bardzo słabą mobilność (gorszą od is-6 czy t34) i znanego weakspota na górze wieży. 

Opublikowano

Z czołgów, które wymieniłeś, to polecam T26E4. Czołg nie jest zbyt mobilny, ale pancerz ma niezły. Działko ma trochę według mnie za długi czas przeładowania.

Opublikowano

Bierz SuperPershinga, dobry pancerz, depresja itp. Co prawda CdC też jest godny polecenia ale nim trzeba już umieć grać a Panthera 8,8 to to samo co Panthera II.

Opublikowano

W takim razie Pantherka by była dobrą opcją, mobilny, dobra penetracja i całkiem przyzwoity ROF, tylko DMG ubolewa, no i jak umiesz kątować to ładnie odbija.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Temat już do zamknięcia

Wziąłem CDC. Uznałem że superpershing odpada. Dlaczego? głównie przez te nerfy (170 mm penetracji, 101 pancerza gdzie kiedyś miał 170)

Ogólnie jeszcze wole czołgi z duża mobilnością a o ile wiem to SP nie błyszczy nimi :)

Zagrałem CDC pare bitew i nie żałuje wyboru :) Polecam CDC'ka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...