Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemik

lukaszj222323

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem iż dnia 2 maja zmieniłem proporcje ekranu w cs:go i od  tego czasu nie chce mi się włączyć wyskakuje błąd (w załączniku). ///

próbowałem:

- reinstal

- spójność plików (wszystko dobrze było)

- rozwiązywanie

Myślałem że jak przeinstaluje cs to będzie działać bo ustawienia się same ustawią do domyślnych ale to było złe. Kolega mówił mi że ustawienia gry zapisują się na steam a nie w grze więc musze usunąć je ze steam. Proszę niech ktoś powie jak to zrobić jeśli to prawda. Czekam na odpowiedź

post-1510974-0-81650600-1462540072_thumb.png

Opublikowano

Nie pamiętam dokładnie jak to było, ale ja kombinowałem mniej więcej tak: 

1. W steamie wchodzisz sobie w ustawienia(tam jak na screenie), prawy przycisk na CS:GO, szukasz opcji uruchomienia CS:GO i wpisujesz komende -windowed.
2. Wybierasz teraz to rozwiązywanie problemów i uruchamiasz CS'a, zmieniasz rozdziałke.

3. Wchodzisz ponownie w te ustawienia CS'a podczas uruchamiania w steamie, usuwasz -windowed i powinno działać. 

Jakbyś coś nie rozumiał pisz... Jak ja to robiłem to pomagałem sobie filmikiem - https://www.youtube.com/watch?v=BEfciZG0WRU

Opublikowano

C:\program files ,steam , userdata - cyferki profilu - wchodzisz 1 od gory folder , folder 730 , i szukaj sobie tam - plik video (tam sobie przestaw rozdzielczosc na inna i aspect ratio)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...