Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Powiadomienie o zablokowaniu konta/Brak lajkow w dziale zbanowani

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, ze nie jest to sugestia pierwszej potrzeby, ale na pewno pomoglaby wielu uzytkownikom, zwlaszcza tym, ktorzy sa na bakier z regulaminem.

Chodzi o dodanie powiadomienia, cos w stylu "Twoje konto zostanie zablokowane za minute." Czasem zdarza sie pisac dlugi post, czytac ciekawy artykul. Odswiezasz sobie strone, a tu nagle siema "Nie masz uprawnien do przegladania tego forum." Oszczedziloby to nerwow, jesli ktos wie, ze jego czas zaraz dobiegnie konca. Propozycja niewielka, a samo wdrozenie nie powinno byc skomplikowane.

Wnosze tez o zablokowanie lajkow w dziale zbanowani. Jak wiadomo, dzial ten ma swoje przeznaczenie. Zazwyczaj jednak z odwolan robi sie wojny, w ktorej gawedz przyklaskuje albo modom, albo uzytkownikowi. Dzial ten powinien sluzyc tylko do odwolan, a nie do nabijania sobie epenisa przez kazania koscielne albo smieszkowanie z administracji.

Opublikowano

Co do like jestem za. Masowo niektórzy, dostają bezwartościowe like za napisanie regułki, która pojawia się milion razy.

W przypadku tego czasu, to jestem na nie. Jak spełniasz kryteria na bana, to robisz sobie sam problemy i krzywdę.

Opublikowano

­Nie dostawaj banów i problem z głowy. Lajki w dziale zbanowani to super sprawa bo można podziękować za zbanowanie danego użytkownika.

Na pewno super sprawa, ale chyba dla szesciolatkow.

Opublikowano

­

­Nie dostawaj banów i problem z głowy. Lajki w dziale zbanowani to super sprawa bo można podziękować za zbanowanie danego użytkownika.

Na pewno super sprawa, ale chyba dla szesciolatkow.

Nie wiem ile masz ale mnie osobiście cieszy gdy kogoś nie lubię i ta osoba dostanie bana. Jak już wcześniej wspomniałem lajkiem można wyrazić że zgadzasz się z banem i tyle. Co ci to przeszkadza?

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Jeżeli chodzi o polubienia - jak najbardziej, jednak utrudniłoby to użytkownikowi i global moderatorowi rozpoznawanie, czy "lud" go popiera.

Jeżeli chodzi o polubienia - jak najbardziej, jednak utrudniłoby to użytkownikowi i global moderatorowi rozpoznawanie, czy "lud" go popiera.

Warto wziac pod uwage, ze to administracja tutaj osadza i lud nie ma wiekszego glosu w tej sprawi. Gdyby mial, to osoby trzecie moglyby dodawac komentarze. Zdarzylo sie raz, ze lud poparl banite i c***a to dalo. PDW

Tego nie napisałem. :P

Po prostu moderator czuje czasami "plecy" i jest pewniejszy siebie, co rzeczywiście czasem wpływa na to czy ktoś się odwoła.

@1361622928-U485574.pngsprawiedliwoscm to bardziej przemawiało za Twoim wnioskiem. Tak tylko napisałem co myślę, napisałem nie, bo i tak to odrzucą. ;(

Opublikowano

Warto wziac pod uwage, ze to administracja tutaj osadza i lud nie ma wiekszego glosu w tej sprawi. Gdyby mial, to osoby trzecie moglyby dodawac komentarze. Zdarzylo sie raz, ze lud poparl banite i c***a to dalo. PDW

Opublikowano

Możesz podziękować na pw.  :makka:

Z tym się zgadzam. To osoby pilnujące na forum mają decyzję nad odwołaniem a nie "lud".

btw.  Pierwsza propozycja nie ma sensu ;v Bo jeśli i tak czytasz to możesz sobie do tego wrócić bo przeglądarka zapisuje Ci to chyba, że Ci chodzi o następne strony. Lepiej byłoby jakby zbanowany mógł mieć dostęp do działu gdzie może się odwołać. Druga opcja nawet fajna, za.

Opublikowano

­Nie.

Oczywiście, że nie. Zawsze miło się lajkuje bany, dla takich baranów jak Ty.

Przyjacielu, znajdz lepszy argument, bo i na ciebie przyjdzie pora.

@554461402688252517908.png AntyWarrn nie smieszkuj.

"Po prostu moderator czuje czasami "plecy" i jest pewniejszy siebie, co rzeczywiście czasem wpływa na to czy ktoś się odwoła."

Nigdy nie czuelm presji na odwolaniu ze wzgledu na lajki. Dziwny argument, ale Ciebie szanuje.

Opublikowano

Chodzi o dodanie powiadomienia, cos w stylu "Twoje konto zostanie zablokowane za minute."

Zdecydowanie na nie. Jeżeli natrafiłoby na jakiegoś spamera, to dawałoby mu to dodatkowy czas na dodatnie kolejnych postów.

Odswiezasz sobie strone, a tu nagle siema "Nie masz uprawnien do przegladania tego forum."

Nie trolluj i nie dostawaj bana co tydzień.

Wnosze tez o zablokowanie lajkow w dziale zbanowani.

Również na nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...