Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z połączeniem się na serwer!

GoodSanta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej! A więc mam problem, po wejściu do gry wpisuje standardowo connect hw1.biggames.pl ( Próbowałem wejść też na inne serwery nawet zrobiłem swój - problem ten sam! ) i wszystko pięknie ładuje się gdy dochodzi na koniec tego ładowania gdzie pisze ''SPAWN'' coś takiego, to wyskakuje mi błąd na czerwono '' Receiver found for RPC'' nie wiem dokładnie co tam pisało ale mniej więcej coś takiego i tego wyskakuje dosłownie co sekunde dziesiątki, po jakimś czasie poprostu pisze że odłączyło mnie z serwera i tyle. Prosze o pomoc jeśli wiecie co trzeba zrobić bądź mieliście coś podobnego i daliście sobie rade.

Opublikowano

Pewnie klient Oxide(?).

Musisz poczekać na kolejnego patcha, bo w tym jest bug. ( serwer może być aktualizowany etc a klient nie ) bądź pobierz najnowszą wersję.

Opublikowano

Moze masz starsza wersje? bo jak masz gre kupiona ze steama to masz 0.3.5.1 ale mozesz miec non steama jak 70% graczy w polsce :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...