Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

[Problem] Pełny ekran, pasek zadań na 2 monitorach i pogrubione czcionki.

Hooper120

Pytanie

Opublikowano

Witam,

mój problem polega na tym że gdy odpalę filmik na yt i włączę pełny ekran i przełączę się na chrome na drugim monitorze to pojawia się pasek zadań, wcześniej tak nie miałem, nawet zainstalowałem od nowa windowsa mimo to problem nadal występuje.

Paskowi zadań na pełnym ekranie towarzyszy również pogrubiona czcionka w proponowanych mailach np. na facebooku. Pogrubiona czcionka jest cały czas niezależnie od uruchamianej strony czy przeglądarki tak samo jak pasek zadań.

Jak można temu zaradzić? :/ 

SS:

93851781429707253969.jpg

59132596416445949959.png

"Edit" tytuły filmów na YT są cały czas zaznaczone nie wiem jaki ma to wpływ

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sam sobie robisz problem otwierając aplikację pełnoekranową na głównym monitorze zamian na drugim dodatkowym.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Sam sobie robisz problem otwierając aplikację pełnoekranową na głównym monitorze zamian na drugim dodatkowym.

Wcześniej tak nie miałem. Odpalam pełnoekranowe aplikacje na większym monitorze "głównym" tak samo jak gry.

Problem występuje tylko w chrome i explorerze, w mozilli działa normalnie. Jednak wolałbym używać chrome.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...