Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakiej wersji powinienem postawić serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.7.10

O

/V\

/''\

Opublikowano

@TheKrabik Ty sobie jaja robisz? 1.7 nie jest patchowane już od 2 lat i jest na niego więcej exploitów niż na windows xp. Nie polecam stawiać serwerów na 1.7 tylko 1.8 lub 1.9. Nie wiem czemu ale wszyscy w Polsce nastawili się na 1.7 unwo, ludzie mamy już 1.9 zaraz wychodzi 1.10 a wy na 1.7 siedzicie... Oczywiście że tylko 1.9 :)

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Opublikowano

@TheKrabik Ty sobie jaja robisz? 1.7 nie jest patchowane już od 2 lat i jest na niego więcej exploitów niż na windows xp. Nie polecam stawiać serwerów na 1.7 tylko 1.8 lub 1.9. Nie wiem czemu ale wszyscy w Polsce nastawili się na 1.7 unwo, ludzie mamy już 1.9 zaraz wychodzi 1.10 a wy na 1.7 siedzicie... Oczywiście że tylko 1.9 :)

@PolskiRiko wcale to nie byl troll ;_;. Tak na serio najlepiej zrobic na 1.6.4.

­

Opublikowano

1.9 i c**j mnie obchodzi co inni ludzie myślą o tej wersji.

» BRAK

» SYGNATURY

Opublikowano

jestem zdania że powinieneś postawić na wszystkich wersjach, wtedy wszyscy będą zadowolenie.

a jak nie to na 1.5.2 lub Beta 1.5_01

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Jeżeli nie masz pomysłu na oryginalny serwer to nawet nie zabieraj się do tworzenia czegokolwiek.

Jeżeli jednak masz coś konkretnego to tylko 1.9.2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...