Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] Crafting koxów na 1.9.x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<<<< REKLAMA ;(
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<<<< REKLAMA ;(

hqdefault.jpg

Co robi plugin?

Jak sama nazwa wskazuje, daje nam możliwość craftowania koxów na wersji + 1.9

Plugin ma swój własny config, dzięki któremu możemy sami ustalić co i jak :D

W filmie jest dokładnie przedstawiony plugin oraz config, serdecznie zapraszam do obejrzenia :)

Download:

http://www.mediafire.com/download/2bemxd0yyychlby/koxy%282%29.jar 

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/797f1d0d4dca4ceaf54addb6bbeece9a78eec930b229f91a9caa662b6e8f0b48/analysis/1462518651/

531001454960877632167.png

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem taki plugin nie ma sensu. Mojang usunal te koxy zeby gra byla bardziej dynamiczna, oraz wprowadzil lekko ulepszone refile oraz hp regeneruje sie szybciej gdy ma sie pelen pasek glodu. No ale jesli ktos z dynamicznego 1.9 chce robic zraczale 1.7 no to ten plugin jest dla Niego.­

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem taki plugin nie ma sensu. Mojang usunal te koxy zeby gra byla bardziej dynamiczna, oraz wprowadzil lekko ulepszone refile oraz hp regeneruje sie szybciej gdy ma sie pelen pasek glodu. No ale jesli ktos z dynamicznego 1.9 chce robic zraczale 1.7 no to ten plugin jest dla Niego.­

Może i nie ma sensu, tylko chodzi o to że jeśli właściciel serwera np: pvp chce mieć możliwość crafttowania koxów czy też na innych serwerach chce to zostawić to plugin jest dla niego.

Nie każdy musi go mieć, zrobienie pluginu to tylko kilka minut.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Meh, robienie z wersji 1.9 starego 1.7. Ludzie, co wy macie do tych zmian, są w pizdu na plus. Nie polecam tego pluginu, do kodu nie chce mi się zaglądać, bo plugin nawet od strony mechanizmu i funkcji mnie nie zaciekawił.

Elo­

Czy nie rozumiesz że ja nic nie mam do tych zmian, tylko chodzi o sam crafting koxów który znikł i dlatego chciałem zrobić plugin do tego. Kiedy Mojang wstawił snapshot w którym to nie ma koxów, stwierdziłem że zjebali, a że mi się nudziło to napisałem taki o to plugin, poczekałem na silnik 1.9, zaktualizowałem i wstawiłem. Teraz grając już dobry tydzień stwierdzam że te koxy już nie są tak potrzebne jak kiedyś ponieważ szybciej wracają serduszka :)

Dla mnie to też jakieś doświadczenie w pisaniu, więc nie musisz od razu krytykować!

A co ty chcesz od strony mechanizmu z tak prostego pluginu?

Spojrzałeś na filmik który przedstawił plugin m.in config pluginu? Zapewne nie, a tylko byś krytykował !!!

Jak ci się nie podoba i masz gdzieś ten projekt (jeśli można to tak nazwać) to nie wchodź na temat i nie pisz bzdur.

Pozdrawiam Cię i spójrz na twórców trochę inaczej, jak na siebie.

Elo

Opublikowano

Meh, robienie z wersji 1.9 starego 1.7. Ludzie, co wy macie do tych zmian, są w pizdu na plus. Nie polecam tego pluginu, do kodu nie chce mi się zaglądać, bo plugin nawet od strony mechanizmu i funkcji mnie nie zaciekawił.

Elo­

Czy nie rozumiesz że ja nic nie mam do tych zmian, tylko chodzi o sam crafting koxów który znikł i dlatego chciałem zrobić plugin do tego. Kiedy Mojang wstawił snapshot w którym to nie ma koxów, stwierdziłem że zjebali, a że mi się nudziło to napisałem taki o to plugin, poczekałem na silnik 1.9, zaktualizowałem i wstawiłem. Teraz grając już dobry tydzień stwierdzam że te koxy już nie są tak potrzebne jak kiedyś ponieważ szybciej wracają serduszka :)

Dla mnie to też jakieś doświadczenie w pisaniu, więc nie musisz od razu krytykować!

A co ty chcesz od strony mechanizmu z tak prostego pluginu?

Spojrzałeś na filmik który przedstawił plugin m.in config pluginu? Zapewne nie, a tylko byś krytykował !!!

Jak ci się nie podoba i masz gdzieś ten projekt (jeśli można to tak nazwać) to nie wchodź na temat i nie pisz bzdur.

Pozdrawiam Cię i spójrz na twórców trochę inaczej, jak na siebie.

Elo

Nie bulwersuj się tak, napisałem że ten plugin jest nieprzydatny. Gdzie ty tu bzdurę widzisz? Nic tu nie jest wymyślonego, czysta prawda. Spojrzałem na ten filmik, i co? Plugin na koxy z konfiguracją... mogę z niego zrobić plugin na craftowanie spawnera czy inny s**t xD Zmień nazwę może. ;p

To to projektem można nazwać? Co tu updatować? Co tu zmieniać? Jednorazówka co najwyżej.

Elo elo

­

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

A jak dla mnie jest ok dla kogoś (jak kolega napisał) kto ma serwer pvp i chce żeby były tam areny na koxy... Zdania są podzielone ale po co krytykować?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie rozumiem dlaczego refujesz ten temat, co tutaj oceniać? Zwykły plugin na crafting koxów z konfiguracją i kilkadziesiąt linijek kodu.

Kto chce będzie używać, a kto nie chce nie będzie, nawet nie mam pomysłu na rozbudowę tego. W jaki sposób na moim miejscu oceniłbyś taki plugin?

Opublikowano

Nie rozumiem dlaczego refujesz ten temat, co tutaj oceniać? Zwykły plugin na crafting koxów z konfiguracją i kilkadziesiąt linijek kodu.

Kto chce będzie używać, a kto nie chce nie będzie, nawet nie mam pomysłu na rozbudowę tego. W jaki sposób na moim miejscu oceniłbyś taki plugin?

Odświeżyłem temat z prawie miesiąc temu a ty masz ból dupy, że nie wiesz jak go ocenić. Jak nie wiesz jak go ocenić to nie spam, bo twój post nic nowego nie wnosi do tematu jak inne :/

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...