Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Otwieranie i zamykanie sklepu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy zna ktos funkcje ktora (otwiera badz zamyka sklep (rowniez sklep online) gdzie w argumencie czeba podac badz vid sklepu albo nazwe )(nie chodzi mi tu o otwieranie wlasnego sklepu tylko poprostu przegladanie sklepow)

(chce stworzyc modol ktory da liste wszyskich itemow w sklepach w promieniu radaru wiem ze mozna otworzyc npc jak i sklepu tylko szukam tej funkcji (rowniez do zamykania sklepow) wiem ze pytanie banalne lecz taki modol da sie zrobic po stronie klijeta bez danych bazy ktory by ladnie mi w liscie pokazal caly rynek sklepow

z calego serwera tylko poczebuje tych 2 funkcji (szukam roznych skryptow ale jak dotad nie zauwazylem jak otworzyc okno sklepu i je zamknac)z gory serdecznie dziekuje za wszelaka odp nagrodze wszyskich lajkami czy jak to sie tam nazywa (tylko tyle oferuje)

Opublikowano

chyba coś w ten deseń

def OpenShop(self):
        if shop.IsPrivateShop():
            self.CheckShop()
        else:
            net.SendOnClickPacket(int(ZielVID1))
            self.WaitingDelay = WaitingDialog()
            DELAY_SEC = 2
            self.WaitingDelay.Open(float(DELAY_SEC))
            self.WaitingDelay.SAFE_SetTimeOverEvent(self.OpenShop)
Opublikowano

wszystko ladnie i pieknie ale nie wiem jak zamknac sklep nasowa mi sie pomysl by podminic klase pewna ale moze ktos zna co wywoluje ten x naciskajac ?

Opublikowano

wszystko ladnie i pieknie ale nie wiem jak zamknac sklep nasowa mi sie pomysl by podminic klase pewna ale moze ktos zna co wywoluje ten x naciskajac ?

To co sobie pod niego zbindujesz.

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

dobra znalazlem

net.SendOnClickPacket(vid) - otwiera sklep o danym widzie a uishop.ShopDialog().Close() - zamyka sklep

temat mozna zamknac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...