Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyjaśnienie

The_Mini_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze niech ktos mi powie, czy ja nie znam paru sztuczek, czy jak działa ta gra... Gram wiele gier, w late jestem nautiliusem tak 4k hp 300armora i z 150mr moze nawet wiecej tak +/- mówie. Jest teamfight i padam jak mucha, kolejna gra, late game gramy na lee sina 3k hp 100 armora, lata jak chce, jest dosłownie NIEZNISZCZALNY. Tak samo ja gram Vi 3k hp 150 armora padam jak mucha u enemy lee sin takie same staty jak moje a biega sie jak chce... Ja nie wiem czy ta gra mnie nie lubi czy o co chodzi. Tak samo gram sobie zedem, moge mieć wszytkie itemy, walić piękne combo, ale enemy jednym skillem i tak wbija wiecej dmg niż ja... Albo grając mirror lane mając o wiele lepsze staty niz enemy, w wyrównanej walce i tak bije on więcej dmg i jest bardziej tankowaty. o co chodzi???

Opublikowano

Tanki są przeważnie strasznie zależne od teamu, sprobój sobie czymś innym pograć.Możesz też robić złe itemy, np stackować za dużo hp przeciwko vayne, brak thornamaila.Najlepiej jak byś screena z jakiejś gry wysłał bo tak to trudno ocenić.A co do mirror matcha co wspomniałeś to przeciwnik jest prawdopodobnie bardziej ogarnięty na championie, którym gra.Dziwne troche pytanie zadałeś i bez dokładnych informacji trudno ci powiedzieć gdzie tkwi problem, tak jak wspomniałem wklej screena z końcowymi statami  z ostatnich gier.

Opublikowano

Wklejanie statów nie ma sensu, dałem tutaj swoje subiektywne odczucia, po prostu nie ważne czym gram i kiedy gram, nie czuje dmg postaci ani tankowatości. Tak jakbym był w grze, ale w sumie totalnie useless.

Opublikowano

Twoje stwierdzenie padam w tf jak mucha nie mówi mi dużo bo z jednej strony o to chodzi masz wytankować enemy w tf a jak wszyscy się na tobie skupią to padasz jak mucha jak by enemy focusowało od razu adc to byś nie padał tak szybko ale tf byłby lose.Podałeś przykład lee sina że biega jak chce ,to niech biega focus adc to wasz priorytet a nie lee sin.Nwm jak ci odpowiedzieć no dziwnie swoją sytuację przedstawiłeś.

No widzisz zed to papier a jak grasz vs ap carry to on cb składa na combo i ty jego też z ultem oczywiście.Bardziej tanky ? Może po prostu składa sobie rod of ages lub są to ap typu Anivia

Opublikowano

Damage może być zależny od build'u, masterek, runek, build'u twoich sprzymierzeńców. Natomiast to, że padasz jak mucha jest też kwestią pozycjonowania. Jeśli wbijasz się w sposób taki, że enemy mają czas na wyładowanie wystarczającej ilości obrażeń by Cię zabić no to wybacz. 

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

https://scr.hu/ywgD5y przykładowa gierka, ta zyra była kilkuktornie bardziej tankowata odemnie, chociaż mieliśmy ten sam item defensywny - zhonyie. Nie wiem czy to siedzi w głowie że nie bije dmg, czy jestem po prostu słaby, ale wyciskam z postaci siódme poty i nic nie działa.

Opublikowano

https://scr.hu/ywgD5y przykładowa gierka, ta zyra była kilkuktornie bardziej tankowata odemnie, chociaż mieliśmy ten sam item defensywny - zhonyie. Nie wiem czy to siedzi w głowie że nie bije dmg, czy jestem po prostu słaby, ale wyciskam z postaci siódme poty i nic nie działa.

z taka farma 15 levelem i takim buildem nie dziwne ze nic nie bijesz xD

Opublikowano

Jak po 20 minucie już nic nie bijesz i są same tf'y to ciężko coś farmic :*

No skoro tak sądzisz to siedź dalej w silverze czy tam goldzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...