Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Team

WaRlOrd-077

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzieś zniknął przypięty temat więc zakładam mój :v

Otóż razem z kolegą szukam drużyny do grania rankedów (5v5) na liniach top oraz ad carry (bądź midlane). Serwer gry EUW bądź na EUNE.

Coś o nas:
Gramy w LoL'a od mniej więcej połowy pierwszego sezonu. Utrzymywaliśmy się w rejonach D3-D5. Ostatnio przenieśliśmy się z EUW na EUNE, gdzie na nowych kontach znajdujemy się obecnie Gold 1 oraz Gold 3. W razie gdyby ktoś szukał osób z doświadczeniem w grze oraz znajomością mechaniki wielu postaci postaci zapraszam do kontaktu na samym kliencie gry: EUNE - Anisia3k.

Pozdrawiam

Opublikowano

Otóż razem z kolegą szukam drużyny do grania rankedów (5v5) na liniach top oraz ad carry (bądź midlane). Serwer gry EUW bądź na EUNE.

Coś o nas:

Gramy w LoL'a od mniej więcej połowy pierwszego sezonu. Utrzymywaliśmy się w rejonach D3-D5. Ostatnio przenieśliśmy się z EUW na EUNE, gdzie na nowych kontach znajdujemy się obecnie Gold 1 oraz Gold 3. W razie gdyby ktoś szukał osób z doświadczeniem w grze oraz znajomością mechaniki wielu postaci postaci zapraszam do kontaktu na samym kliencie gry: EUNE - Anisia3k.

Pozdrawiam

Gdzie ci ludzie z doświadczeniem ? :v Ktoś kto ma d3-d5 nie ma zielonego pojęcia o tej grze xD

Opublikowano

Coś o nas:

Pozdrawiam

Gdzie ci ludzie z doświadczeniem ? :v Ktoś kto ma d3-d5 nie ma zielonego pojęcia o tej grze xD

Dokladnie, ja mam B5 ale moge się zalożyć, że wiem więcej niż przeciętny Masterek... tyle w lola się nagrałem, że masakra a w b5 siedze, bo fajnie wygląda i że tak powiem ,,smurfuje'' ! ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...