Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MCBIGER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje Na Serwer

Witam poszukuje na serwer takie rangi jak:

Administrator x2

Moderator x2

Technik x1

YouTuber x3

ChatMod x2

Pomocnik x1

Wzór na Podanie

Zostane: (Technikiem,Administratorem,Pomocnikiem,YouTuberem,ChatModem,Moderatorem)
Komendy: (W Skali 1/10)
O Sobie:
Kultura: (W skali 1/10)

Opublikowano

Zostanę Moderatorem

Komędy 2/10

Staż w minecraft: budowanie warpów, działek, parkourów oraz eventów

O Sobie: Lubię grać w gry typu Dungeon Keeper 2 i Minecraft 

Kultura: 10/10

Opublikowano

Zostane: Technikiem
Komendy: 9/10
Staż w Minecraft: ponad 3 lata-administracja serwerow, posiadalem swoje serwery, konfiguracja pluginow, pisanie skryptow, technik na paru malych serwerach
O Sobie: Po testach strasznie sie nudze a w wakacje chce zrobic serwer z kolega a na to trzeba funduszy wiec zajmuje sie serwerami, gram w szachy i ping ponga xDD

Kontakt: Skype, TS3, PW, GG

Opublikowano

Zostane: (YouTuberem / Streamerem)
O Sobie: Prosze o kontakt na gg: 53169490

­

Bez nazwy-3.jpg

Opublikowano

Zostane: Technikiem
Komendy: 10
Staż w Minecraft: 3/4 lata
O Sobie: Jestem młodym programistą w javie, więcej info na pw, potrafie pisać pluginy, przerabiać je, konfigurować .
Kultura: 10

Opublikowano
Zostane: Administratorem
Komendy: 10/10
Staż w Minecraft: Z 3 lata?
O Sobie: Jestem młodym programistą. Znam się na administracji dosyć dobrze. Posiadam doświadczenie z systemami windows, linux.

­

aw

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMCBIGER

Zostanę: Moderatorem lub wyższe stanowisko/ew. chatmod

Komendy: (W Skali 1/10)
10 (to też zależy, jakie pluginy masz na serwerze)

Staż w Minecraft:
Z minecraftem miałem styczność od około 2010 roku, 6 lat będzie. 

O Sobie
Nazywam się Adrian, mam 16 lat. Mimo mojego dobrego humoru (który zawsze mi sprzyja), potrafię zachowywać się poważnie. Jestem trochę arogancki, czemu mogę się sam przyznać. Lubię często wychodzić na spotkania z przyjaciółmi, interesuję się polonistyką a w przyszłości zamierzam wyjechać za granicę na studia. Lubię grać w siatkówkę i koszykówkę, są to moje ulubione sporty. Bardzo lubię też biegać.. Z minecraftem mam styczność już 6 lat, byłem na tego typu stanowiskach na innych rozmaitych serwerach. Lubię pomagać, dlatego się tutaj znalazłem. Znam j. angielski oraz j. niemiecki, przez co łatwo będzie mi się skomunikować z graczami, którzy przybyli z innego kraju. Mimo szkoły mam bardzo dużo wolnego czasu. Dawniej tak nie miałem, ponieważ ciągle jakieś sprawdziany itp. lecz teraz zaczął się po prostu taki okres, więc w dzień gdzieś tak 4/5 godzin na serwerze mogę przebywać. (w weekendy więcej, a w okres letni to już wgl'e ;p) To tyle o mnie :)

Kultura: (W skali 1/10)
10. Nie jestem jakimś gimbusem, który nie umie się zachować, jak teraz większość społeczeństwa... (ps. nie mam na celu nikogo obrazić a gimbus to po prostu taka pseudo nazwa gimnazjalistów xD)

Dziękuję za rozpatrzenie mojego podania, mam nadzieję, że uda mi się na jakieś stanowisko dostać ;)

Pozdrawiam.

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Zostane: (ADMINISTRATOREM)
Komendy: (W Skali 1/10) 8/10
Staż w Minecraft: 2 lata 
O Sobie: Imie Damian wiek jak wspomnialem 18 skonczone pochodze z woj Kujawsko Pomorskiego , interesuje sie jak i trenuje King Boxing okolo 1 roku oraz w wolnym czasie gram w MC dla rozluznienia :D
Kultura: (W skali 1/10) 10/10 

Opublikowano

Zostanę: Moderatorem
Komendy: 7
Staż w Minecraft:2 lata
O Sobie:Zapytaj o co chcesz odpowiem Ci na wszystko, a pokrótce:Nazywam się Daniel mam 15 lat.
Pochodzę z województwa Zachodnio Pomorskiego, z miasteczka Golczewa.
Interesuję się sportem przede wszystkim piłką nożną oraz ręczną ostatnimi czasy lubię, też pograć w piłkę siatkową.
Jestem kibicem MKS Pogoń Szczecin oraz FCBayern Munchen.
Blondyn zielone oczy z dystansem do siebie.
Kultura:9

Opublikowano

Zostane: Administratorem/Technikiem

Komendy: 11/10

Staż w Minecraft: 6 lat :)

O Sobie: Mam na imię Patryk, w internecie można mnie spotkać pod nickiem: Patryk542/SuperLosiu lub Vollmer. Pochodzę z okolic Zielonej Góry. Miałem kilka razy swój serwer, znam się bardzo dobrze na pluginach i skryptach. Nie przeklinam, nie toleruje cheaterów :) Lubię grać w Piłkę Nożną, kibicuję Bayernowi Monachium :)

Kultura: 9,5/10

­

Procesor: Intel Core i7-7700K 4.2GHz 8mb Płyta główna: Gigabyte AORUS Ga-Z270X-Gaming 5

Grafika: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8gb GDDR5 (256 bit) <3 Ram: G.Skill Ripjaws V DDR4 16GB(2x8GB), 3200MHz, CL16 

Dysk HDD: Western Digital Red, 3.5'', 3TB, SATA/600, 64MB cache Dysk SSD: Crucial MX300 525GB Sata3

Chłodzenie: be Quiet! Dark Rock Pro 3 Zasilacz: Corsair RM550X 80+ GOLD 550W Obudowa: be Quiet! Pure Base 600 Window Black/Orange

Opublikowano

Chętnie zostanę administratorem na serwerze Minecraft bardzo wiele oferuje oraz umię zaopiekować się serwerem oraz zająć się graczami nie jestem agresywny to znaczy nie daje od razu bana czy coś w tym stylu ja wolę ostrzec lub wytłumaczyć graczowi jak powinien się zachowywać a dopiero w ostateczności wymierzam kare. Myślę że byłbym dobrym Administratorem ale zawsze możesz sam to sprawdzić.

Zostane: Administratorem
Komendy: 8/10
Staż w Minecraft: Około trzech lat w tym 2 lata zarządzania serwerami minecraft.
O Sobie: Mam na imie Mateusz mam 18 lat chodzę na siłownię oraz bardzo lubię grać w piłkę nożną. Interesuje się informatyką, technologią oraz składaniem komputerów. Wolny czas poświęcam na granie i zdobywanie doświadczenia na serwerach minecraft oraz pisania swoich pluginów.

Opublikowano

Zostanę Moderatorem, Administratorem bądź ChatModem - To do Ciebie należy decyzja!
Komend znam bardzo dużo, w skali oceniam się 9/10, gdyż nie znam wszystkich pluginów świata.
Lat mam 26
W minecraft gram od bardzo dawien dawna.
Mam dwadzieścia sześć lat, aktualnie mieszkam w Polsce, przeprowadziłem się z Anglii, w której mieszkałem cztery lata. Znam bardzo dobrze język angielski, lecz jak każdy człowiek robię czasami błędy. Pomimo mojej długiej nieobecności w Ojczyźnie, Język Polski znam znakomicie, dlatego błędy ortograficzne, gramatyczne czy interpunkcyjne są u mnie rzadkością, ale jak pisałem wyżej - Jestem tylko człowiekiem, mogę popełniać błędy ;)

Dodatkowo mam doświadczenie w edytowaniu pluginów, korzystaniu z FTP, PuTTy etc.
Nie jestem niewychowanym człowiekiem, lecz osobą z dużą kulturą osobistą, którą u siebie oceniam... 9/10

Mam wielką nadzieję iż moja aplikacja zostanie rozpatrzona jak najszybciej z pozytywnym wynikiem,

Pozdrawiam.

Opublikowano

Zostane: (Moderatorem)
Komendy: (7)
Staż w Minecraft: 3 lata
O SobieNazywam się Szymon mam 14 lat. Interesuje się piłką nożną oraz informatyką . Na co dzień gram w klubie Sportowym na stanowisku Napastnik . Prócz tego w wolnym czasie ucze się pisać skrypty . Staram się pisać zgodnie z zasadami ortografii . (W trakcie mutacji :/) Posiadam sprawny mikrofon oraz ts3 i skype
Kultura: (i10)

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...