Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unban permbana

Archerath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio dostałem unbana permbana za flame, udało się to po około 3 wiadomościach, ale wątpie że uda mi się odbanować w ten sposób pozostałe 2 konta więc mam pomysł tylko nie wiem czy on w ogóle coś da.Czy spamowanie riotowi ticketami + pisanie ich do różnych supportów, polski, angielski oraz inne mogło by znacząco zwiekszyć szanse na unbana?

Opublikowano

Na pewno nic nie zmieni . Support RG jest stanowczy 

to czemu akurat mialem farta i dostalem unbana?

Opublikowano

Według mnie, jest szansa, że ci odbanują pozostałe 2 konta, skoro ty już dostałeś na 1 koncie unbana. ;)

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

Opublikowano

Co im napisałeś, że dali Ci UB? Proszę, powiedz... nie mam na jakim koncie grać, a na zbanowanym za flame poświęciłem 4lata:/ Do jakiego supportu pisałeś i co pisałeś?

Opublikowano

@Archerath - tak z czystej ciekawości - mógłbyś zamieścić zawartość ticketów, które wysłałeś do Riot, kiedy prosiłeś o unbana?

Co do tematu, to jeżeli udało Ci się raz, to drugi raz też może się udać. Zazwyczaj przydziela innego pracownika, więc zapewne też nie wiedzą, że to twoje konta.

Opublikowano

@Archerath - tak z czystej ciekawości - mógłbyś zamieścić zawartość ticketów, które wysłałeś do Riot, kiedy prosiłeś o unbana?

Co do tematu, to jeżeli udało Ci się raz, to drugi raz też może się udać. Zazwyczaj przydziela innego pracownika, więc zapewne też nie wiedzą, że to twoje konta.

To samo ip więc i tak będą widzieć, że są to jego konta.

Opublikowano

To samo ip więc i tak będą widzieć, że są to jego konta.

Nikt tego nawet nie sprawdza.

Opublikowano

Nie prościej przestać wyzywać ludzi w grze i uniknąć tego typu problemów ;)? Ciesz się, że udało Ci się odbanować chociaż jedno konto, które teoretycznie odbanowane być nie powinno.

Opublikowano

Sama kwestia tego, że dostałeś jeden raz kredyt zaufania jest dziwna. Nie powinieneś dostać tego jednego ub ale jeśli dostałeś to widać, że można. Twojego IP nie sprawdzają jak ktoś tam mówił wyżej. Spamuj im bez końca, jest możliwość, iż kiedyś się uda.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Jesteś jednym z niewielu ^.^, rzadkością jest UB w lolu, musiałeś widocznie dostać bana za flame mimo że obraza była nie zaawansowana tzn. używanie zwykłych słów które kogoś uraziły i po prostu Cie reportowali ^.^

4521609.png

Opublikowano

A można wiedzieć KIEDY cię odbanowali? Miałem to samo, na jednym koncie dostałem perma i nawet nie prosiłem o ub, to było około 1 do 1,5 roku temu u mnie. Ale nie uczę się na błędach i dostałem też na drugim, spamowałem, ale niestety się nie udało. Przestałem na jakieś 2-3 miesiące z ticketami, zaraz znowu pójdzie kolejna fala spamu z mojej strony. Co do tematu, próbuj do skutku tak jak ja, mam nadzieję, że kiedyś nadejdzie ten dzień i odbanują mi moje 350k na Rengarze .__.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...