Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Assasinka pota

eden123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam pytanie

napisze mi ktos skrypt na miksture na Assasinke

jak wpisze ./assasinka

to dostane ta miksture

a w niej bedzie

niewidzialnosc -- 5 minut

szybkosc 4 --- 5 minut

wiekszy skok 3 --- 5 minut

Opublikowano

Wedlog mnie nie da sie dawac potem z wieloma efektami (oczywiscie wedlog mnie, moge sie mylic­). Proponowal bym Ci zrobic skrypt na zasadzie zwyklej potki i jesli gracz ja wypije to skrypt nada mu te efekty. Jesli bedziesz zdecydowany tym rozwiazaniem napisz to zrobie dla Ciebie tek skrypt.

#edit

@JimForce Nie nabijam postow, tylko staram sie pomoc innym osoba. Jestem randomem, a Ty kim jestes? xDDD " Najpierw stwórz serwer napisz jakieś porządne skrypty min. 150 linijek i niech to ktoś oceni jak będzie chociaż średnia oceny 2,5%" xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD To ze pisze tu jakies gowniane skrypty to po to zeby komus pomoc a nie udowodnic ze jestem bogiem skriptow. A ten skript co Mu podales to tak jakby pomysl z mojego posta (odrazu napisze nie moj pomysl zeby potem nie bylo placzu).

#edit2 

@JimForce Dla Twojej informacji, skrypt nie dziala. 

[13:52:21 INFO]: Loaded a total of 11504 english aliases
[13:52:21 ERROR]: 'water bootle' is not an item type (klasy.sk, line 10: add water bootle named "{@name}" to the player')
[13:52:21 ERROR]: 'water bootle in player' is not an item stack (klasy.sk, line 11: set subtext of water bootle in player's inventory to "{@subtext}"')
[13:52:21 ERROR]: 'water bootle' is not an item type (klasy.sk, line 14: event-item is water bootle named "{@name}":')
[13:52:21 INFO]: Loaded 1 script with a total of 1 trigger and 1 command in 0.05 seconds
[13:52:21 INFO]: [Skript] Encountered 3 errors while reloading the config and all scripts!

#edit3

Jesli nie umiesz kotku pisac sprawnych skryptow to ich nie pisz :*

1. komenda

add water bootle named "{@name}" to the player
set subtext of water bootle in player's inventory to "{@subtext}"

A moze wygladac tak:

give bottle of water named "&4ASSASINKA" with lore "&7Invisiblity (5:00)||&7Speed IV (5:00)||&7Jump Boost III (5:00)" to the player

Krotsze, moze mniej przejzyste ale dziala :*

2.

add invisible 5 to the player for {_all}

Nowy efekt potki w minikraft? <3

3.

stop trigger

?

4.

options:

time: 5
	unit: minutes

name: &4ASSASINKA
	subtext: &6Dodaje:||&7- &cNiewidzialnosc [5]||&7- &cSzybkosc [4]||&7- &cJump Boost [3]||&eEfekty sa na 5 minut 

Tworca skryptu nie prosil o optionsy, no ale jestes taki wspanialy i je dopisales <3 Szkoda ze i tak nie dzialaly.

5. Ide dalej cionci sie mydlem i robic zawansowane skrypty po 150 linijek i w tych 150 linijkach z 50 loopow po 5k wykonan.

Ps. Polecam muj skrypt na anty bota

on join:
	while player is online:
		broadcast "%random color%AntyBot :o"

A o to dzialajacy skrypt na assasinke :)

command /assasinka:
	trigger:
		give bottle of water named "&4ASSASINKA" with lore "&7Invisiblity (5:00)||&7Speed IV (5:00)||&7Jump Boost III (5:00)" to the player
drink:
	event-item is bottle of water named "&4ASSASINKA" with lore "&7Invisiblity (5:00)||&7Speed IV (5:00)||&7Jump Boost III (5:00)":
		remove invisibility from player
		remove speed from player
		remove jump boost from player
		apply invisibility to player for 5 minutes
		apply speed 4 to player for  5 minutes
		apply jump boost 3 to player for 5 minutes

@JimForce dobra dorosly, nie wiem  na ch*j mi tu piszesz o jakiejs nauce angielskiego. Wspomnialem tylk o nowej porce w minecrafcie, pisales invisible przy ktorym skript wyala blad wiec poprawilem Twoj wspaniale dzialajacy skript i teraz masz wielki bol dupy. Przyznaj jestem lepszy :*

A i gratuluje braku logicznego myslenia, w minecraftcie nie ma potki niewidzialny tylko jest na niewidzialnosc czyli invisibility.

Opublikowano

@TheKrabik ... To widać, że nabijasz posty... Tylko chcesz pokazać jakim jesteś Randomem =] Najpierw stwórz serwer napisz jakieś porządne skrypty min. 150 linijek i niech to ktoś oceni jak będzie chociaż średnia oceny 2,5% to wtedy tu pisz... 

options:

time: 5
	unit: minutes

name: &4ASSASINKA
	subtext: &6Dodaje:||&7- &cNiewidzialnosc [5]||&7- &cSzybkosc [4]||&7- &cJump Boost [3]||&eEfekty sa na 5 minut 
command /assasinka:
	trigger:
		add water bootle named "{@name}" to the player
		set subtext of water bootle in player's inventory to "{@subtext}"

drink:
	event-item is water bootle named "{@name}":
		set {_time} to {@time}
		set {_unit} to {@unit}
		set {_all} to "%{_time}% %{_unit}%"
		add invisible 5 to the player for {_all}
		add speed 4 to the player for {_all}
		add jump boost 3 to the player for {_all}
		stop trigger 

Ogółem jest plugin na tworzenie własnych mikstur... A na dobrą sprawe to polecam TooManyItems użyć Modyfikacja do minecrafta w której możemy utworzyć swoją miksturę.

@Edit: 

Dobra dziecko weź stąd wyjdź... Nauka angielskiego to coś dla ciebie (http://scr.hu/73uz/witoa

­

Uważam, że poziom mojej inteligencji nie przekracza poziomu inteligencji przeciętnego człowieka.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

on comamnd /assasinka:

trigger:

give potion named "&6Potka Assasina" to the player

on drink potion named "&6Potka Assasina":

apply invisible for 5 minutes

apply speed 4 for 5 minutes

apply [Nie pamiętam nazwy :p] for 5 minutes

Tak będzie najłatwiej to zrobić, zrób komendę na dawanie potki nazwanej z kolorem (nikt wtedy nie nazwie jej w kowadle)

A potem dodaj event podczas picia potki nazwanej z kolorem i będziesz mógł dawać tych efektów do potek ile chcesz i jakie chcesz

Mój zestaw

Procesor: AMD Ryzen 5 3600                                                             System: Win10 Home

Grafika: NVIDIA GeForce RTX 2080 DUKE OC 8GB MSI                 Dysk HDD: Samsung 1TB 7200RPM + SSD 256GB NVME + 700GB SATA

Mysz: Lenovo Y Gaming Precision 8200 dpi                                    Klawiatura: Genesis Thor 200 Mechaniczna RGB 

RAM: 32GB Viper Patriot 4x8GB 3200MHz                                      Monitor: Samsung 27" 144Hz WQHD Zakrzywiony

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...