Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Far Cry 3, Thief, Sleeping Dogs.

Xcmer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, graliście może? Która z tych gier będzie dłuższa, wciągająca, wasze ogólne wrażenia.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Obie są dobre w Thiefa nie grałem. W FC 3 grałem po raz drugi ostatnio, ale przeszedłem na lajcie w 3 dni i czuje niedosyt. W SD grałem w 2012 jak wyszła i jak wspominam  grałem długo i też mnie wciągnęła(bo ma bardziej  realistyczną fabułę-narkołaki/gangi itd.)

Opublikowano

Jak dla mnie wszystkie Far Cry są nudne... Nie ma nic w tym jakiegoś wyjątkowego, zaś w thiefa nie grałem, ale jeżeli grałeś w dishonored to można spróbować. Jeżeli nie, też, ale będziesz bardziej wciągnięty jakby.

Sleeping Dogs ogrywalem, polecam jak najbardziej. Fizyka prowadzenia niestety jest do dupy, ale motyw z odblokowaniem kombosow chyba to tak było przez bicie się z typami był super. Fajnie się czujesz, kiedy rozwalasz sam 10 xD ogólnie fajnie się bije, skacze między obiektami, bawi się całokształtem, co do fabuły to szczerze grałem i się nie nudzilem, więc tym bardziej polecam. To było chyba o mafii? Jeżeli nie, to miało na 100% nawiązanie do różnych sekt.

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

FC to powtarzający się schemat. Thief - jeśli lubisz skradanie. Sleeping Dogs powinno być chyba najodpowiedniejsze.

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

chodzi o to że mam nowy komputer, na starym mogłem grać w gry o wymaganiach zbliżonych do TES Oblivion.

Lubie otwarte światy, taką swobodę trochę, że np zamiast misji połażę pozbieram coś.

Ale chyba zamiast FC3 wezmę Thiefa i Sleeping dogs. 2 gry a cena FC xD

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Sleeping Dogs jest ciekawe. Rozbudowana walka wręcz - składanie combosów, co prawda do klimatu GTA trochę mu brakuje, ale gierka całkiem spoko.

Opublikowano

Sleeping Dogs ma slabo rozbudowany swiat. Prawie wiecznie ciemno, ponuro no i nie ma takich bajerow jak w GTA 5.

Fabula fajna i wciaga nie powiem ale juz wolalbym odpalic tego FC3.

Opublikowano

chodzi o to że mam nowy komputer, na starym mogłem grać w gry o wymaganiach zbliżonych do TES Oblivion.

Lubie otwarte światy, taką swobodę trochę, że np zamiast misji połażę pozbieram coś.

Ale chyba zamiast FC3 wezmę Thiefa i Sleeping dogs. 2 gry a cena FC xD

Jak lubisz chodzić i zbierać to Fallout 4, bo to symulator zbieractwa :D

A sleeping dogs jak już to Sleeping Dogs: Definitive edition

Inspiracje niezliczoną ilością amerykańskich i azjatyckich filmów akcji widoczne są też w przestylizowanej, wyrazistej oprawie produkcji. Gra dobrze oddaje klimat wschodnioazjatyckiej metropolii. Już jej pierwotna wersja prezentowała się całkiem okazale, natomiast Definitive Edition wprowadziła sporo graficznych poprawek, obejmujących m.in. twarze bohaterów, efekty cząsteczkowe, zasięg rysowania otoczenia i zwiększenie liczby obiektów podlegających destrukcji. Pewne zmiany zaszły również w samej rozgrywce – np. zrównoważono poziom trudności wyzwań, które wcześniej okazywały się zbyt łatwe lub zbyt trudne. Wydanie Definitve Edition zawiera wszystkie 24 dodatki, które zostały wcześniej wydane do wersji stworzonej z myślą o platformach sprzętowych siódmej generacji. Dotyczy to również dwóch największych rozszerzeń do Sleeping Dogs – Nightmare in North Point i The Year of the Snake.
Źródło: http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=24738
Opublikowano

Sleeping Dogs to taki GTA w Japońskiej wersji :)

fajna gierka, rozbudowana i wciągająca

Sleeping Dogs dzieje się w Hong Kongu, a nie w Japonii.

Jeśli chodzi o Thief (2014) , to już lepiej wybrać Dishonored

Far Cry 3 dobra gra , ale  Far Cry "1" jest po prostu lepszy.

Sleeping Dogs , jest najlepszą opcją z tych wszystkich , dużo zadań pobocznych np. walki kogutów (serio).

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...