Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MINECRAFT CHOJNICE

NikeIgorNike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eg6M7mx.png

lfoMM1C.png

IP TS3 oraz MINECRAFT: 188.116.46.20

Jeśli zabraknie slotów, dodamy - posiadamy dobrą maszynę :D Zero lagów

Cześć, jeśli szukasz serwera dla siebie i znajomego, którym zarządza ogarnięta administracja a nie dzieci w wieku 13 lat to dobrze trafiłeś!!!

OxhvnSw.png

zhL3LDx.png

Dlaczego my?

1. Brakuje Ci pluginu? Napisz do nas a go wgramy

2. Posiadamy własny serwer TS3

3. U nas grają ogarnięci gracze - Ci, którzy nie przestrzegają podstawowych zasad kultury są wykluczani

3. Stawiając diamentowy blok otrzymujesz cuboida 41x41

4. Serwer powstał dla graczy, nie ma na nim VIPów - jest to czysty survival z komendami (/tpa, /home)

Jesteśmy otwarci na propozycje tak aby zmienić serwer z myślą o was! MINECRAFT CHOJNICE ZAPRASZA

W niedalekiej przyszłości edytuje całość i dodam grafikę :)

Opublikowano

Z czego serwer będzie się utrzymywał? :D

Serwer utrzymuje z moich prywatnych środków, utrzymuje sobie TS3 do własnych potrzeb, także co szkodzi by Minecraft też działał :)

Opublikowano

Ta reklama to pomyłka. Jeśli nie postarasz sie bardziej to nikt nie bedzie chciał tu grac. Zacznij od dodania porzadnych screenow.

Ale po co mam dodawać screeny xD serwer jest dla mnie i nie zależy mi na nie wiadomo jakiej ilości graczy. To ma być serwer dla ogarniętych ludzi, którzy chcą sobie popykać ze znajomkami a nie dla większej ilości osób.

Zresztą jak napisałem

W niedalekiej przyszłości edytuje całość i dodam grafikę :)

Opublikowano

Serwer off ?

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

Opublikowano

a na jaką jest wersje ?? bo im chyba nie czyta wgl albo ip coś złe :P

Opublikowano

nadal nic nie działa :)

Opublikowano

Serwer nie zostaje wyszukiwany !

Opublikowano

Nie offtopuje ;/ wszystko u mnie działa tylko mi nie wyszukuje twojego serwera dziwne nie ? inne wyszukuje normalnie a twojego nie 

Opublikowano

Nie offtopuje ;/ wszystko u mnie działa tylko mi nie wyszukuje twojego serwera dziwne nie ? inne wyszukuje normalnie a twojego nie 

Wstaw jakiegoś screena

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...