Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

R7 370 Gaming 2G

Urek00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zakupiłem ostatnio nowy zasilacz VP500 od Ateca oraz Karte graficzną R7 370 Gaming 2G.

Wszystko niby ok zamotowane kable spięte wszystko śmiga odpalam kompa a tu nic Ciekawego. Zainstalowałem sterowniki odpalam jakąś gierke, żeby sprawdzić na początek poszedł BF wchodze do gry patrze no zaskoczony 140 fps na niskich na wysokich stałe 60 czasami spadało, wtedy byłem zadowolony. Dobra pora na inne gry odpalam ARK'a wszystko ok wchodze do gry. A tu Co 20 fps i spadały niżej pomyślałem sobie, że gierka zbytnio dobrze nie zoptymalizowana to Czasami może tak być. Odpalam Cs'a Go oczywiście wchodze do gry na boty. Noś kurde 40 fps czasami 60 ściny jak leci nie wiem o Co chodzi Coś źle zrobiłem Czy jak proszę o szybką odpowiedź. :c

Specyfikacje:

Procek: AMD A8-6600K Quad-Core

Karta G.: Radeon MSI R7 370 Gaming 2G 

Zasilacz: VP500 Atec (Coś takiego)

Płyta główna: F2 A55

Ostatnio zakładałem temat. Jaką kupić kartę. Doradzili mi też zasilacz podali podzespoły i kupiłem, wszystko złożyłem do kupy po małych trudnościach nie powiem. Pierwszy raz w życiu wymieniałem zasilacz było trudno ale się udało wszystkie ładnie kable nie są poplątane wszystko niby git komputer Cichszy ale właśnie te fps'y może to być spowodowane złymi sterownikami w co wątpie bo były zgrywane z płyty. Raczej format się kłania ale poproszę o inne sugestie.

Opublikowano

Dobrze podłączyłes kartę? Bo ogólnie masz apu z mocniejsza Integra + kartę graficzną, nie za mądry pomysł ale niech będzie...

Ewentualnie zobacz w biosie w advanced bios features opcja powinna nazywać się onboard GPU lub jakoś tak i zmień na PEG. Będzie Ci się komp odpalal z dedyka.

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...