Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno skinów za PSC

CevaBikaGaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, na jakiej stronie mogę kupić skiny (~100 euro) za cenę rynkową? (nie chce czekać tydzień aby się wymieniać)

Co do opskins to wytłumaczy ktoś jak to działa? Bo kupił bym tam ale podobno trzeba wysyłać skan dowodu czy coś a wolał bym nie stracić kasy.

Czy mogę tam po prostu zalogować się kupić punkty i wybrać sobie jakiegoś skina?

Opublikowano

Za PSC na opskins możesz spokojnie kupić.

Nie wiem jak przy PSC, ale jak kupowałem i potem sprzedawałem skiny to musiałem wysłać zdjęcie dowodu. Niektórzy podobno dają jakieś randomowe z googla i wszystko gra, ale jak masz możliwość to dla pewności lepiej dać to zdjęcie.

Jak dla mnie to jest jedna z niewielu naprawdę rzetelnych stron do kupowania/sprzedawania skinów więc warto to mieć.

Opublikowano

Wiem właśnie że to zaufana strona i jak bym posiadał dowód to bym go tam dał :D

Niestety nie mam takiej możliwości dlatego pytam o inne strony.

Mam stronę csgoskins.net niby można kupić pkt za psc i jest withdraw ale nie wiem czy na pewno wyplacę z tamtąd skiny. (kiedyś jak tam grałem były z tym problemy)

Opublikowano

Co do innych stron to się nie wypowiadam. 

Zawsze możesz spróbować dać jakiś fake dowód, albo zrobić zdjęcie dowodu kogoś z rodziny i wrzucić, przecież nikt nikomu nie będzie wysyłał jakiś informacji, że coś kupujesz..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...