Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy malzahar mid- co maksować?

blazej2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Jak w temacie.Aktualnie jako pierwsze maksuje E. drugie zastanawiam się czy Q czy W.No i oczywiście ulta tak jak jest to możliwe :D

Opublikowano

Zdecydowanie W.

Z tego co zauważyłem, to prosi maxują częściej W niż E. :)

Q Oczywiście zawsze na końcu.

Opublikowano

Challengery z tego co wiem, maxują W, na końcu Q i przed Q jest E.

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

Opublikowano

Pewną kwestią jest to, że Q ląduje na samym końcu. Posprzeczałbym się jeżeli chodzi o resztę umiejętności. Pierwsze maxowanie W nie jest wcale takie głupie i może być silniejsze w early game'ie od E tak więc proponuję taką wersję.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

E>W>Q (ult pomijam bo to oczywiste)

Jeżeli zastanawiasz się jak budować / co maxować na danej postaci to polecam http://champion.gg/

Pamiętaj tylko że podane buildy opisane jako największy % zwycięstw nie musi pokrywać się z największym % wygranych masterek dla tej samej roli / postaci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...