Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bany za boty

renzrul78lk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jak na polskim ale na niemieckim bardzo pilnują i łatwo tam dostać bana.

Opublikowano

Jak ktoś ma bota, ban automatycznie leci .

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

Opublikowano

Automatycznie? W jaki sposób automatycznie? 

Nie słuchaj tego wyżej ... ja miałem bota przez miesiac odpalonego non stop i bana nie dostałem.

Powiem Tobie, że to zależy czy GM bedzie czy nie, bo lubią poszukać 

Opublikowano

GM znikają z IRC gdzieś o godz 1-2 nie ma żadnego gm więc się wtedy odpalaj, żeby cie zbanowali to ktoś by musiał poinformować o tym od razu na irc ;) a na supporcie odpiszą że będą cie obserwowali jedynie

Opublikowano

W "" miałem napisać automatycznie, bany lecą za używanie bota, ale GM musi być wtedy on-line i na vanishu.

Jezeli chcesz juz uzywac bota, to o godz. 2-4 wtedy nikogo nie ma.

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

Opublikowano

W "" miałem napisać automatycznie, bany lecą za używanie bota, ale GM musi być wtedy on-line i na vanishu.

Jezeli chcesz juz uzywac bota, to o godz. 2-4 wtedy nikogo nie ma.

W dupie byłeś, gówno widziałeś, GM musi się pokazać, żeby do ciebie napisać, bo takie mają procedury.

Opublikowano

Procedury są takie że GM musi do ciebie napisać

Jeśli nie napisze i cie zbanuje to masz szanse na unbana

Więc polecam zostawić bota i kontrolować czat

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na pl nie ma czego się bać z botami na groszkach wiem tylko że w godzinach 6-24 GM chodzą po spotach czasami nawet bez niewidki pamiętam kiedyś jak strolowałem smoczyce <-- GM    o 6:00 ona biegała akurat i sprawdzała ludzi na spotach a ja chyba przez 10 minut chyba nic nie pisałem itp ona mi już dawała warny itp a potem powiedziałem ze trollowalem i pobiegła dalej na SH na inne spoty więc śmiało czituj :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...