Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyostrzony wech?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

To co pisze nie jest:trollem, fake, glupim zartem.

Od kilku miesiecy zauwazylem, ze moj wech jest nwm jak to nazwac inny. Chodzi mi oto ze gdy cos powacham to nagle przychodzi mi do glowy obraz gdzie juz taki zapach czulem, nawet ktore czolem 1-6 lat temu. Po prostu widze, to miejsce doklad, jak bym tam byl, gdzie juz to czulem. Czy mam jakis wyostrzony zapach?

Opublikowano

Emm, no cóż, raczej nic w tym dziwnego.

Niektórzy myślą o ludziach jak usłyszą ich imię, mimo iż nie widzieli ich parę lat, a niektórzy jak coś powąchają to myślą o tym kiedy ostatni raz to wąchali...

Raczej żadnych swoich super mocy to nie odkryłeś. ;)

A poza tym, z jakiej racji miałbyś mieć wyostrzony węch skoro to co ci się dzieje ma raczej podłoże tylko psychologiczne? Gdybyś czuł coś diabelnie intensywnie, że aż się udusić można to byś miał wyostrzony.

19.jpg

Opublikowano

Niektórzy myślą o ludziach jak usłyszą ich imię, mimo iż nie widzieli ich parę lat, a niektórzy jak coś powąchają to myślą o tym kiedy ostatni raz to wąchali...

A poza tym, z jakiej racji miałbyś mieć wyostrzony węch skoro to co ci się dzieje ma raczej podłoże tylko psychologiczne? Gdybyś czuł coś diabelnie intensywnie, że aż się udusić można to byś miał wyostrzony.

Popieram ..nic nowego

Opublikowano

Panie i Panowie, przed nami ujawnia się nowy superbohater. Jego zdolność pozwala mu sięgnąć pamięcią do miejsc w których wyczuł pierwotny zapach.

Jak bohater wykorzysta swoje umiejętności? Czy pomogą mu w walce ze złem?

~ Wkrótce w kinach.

Opublikowano

Po narkotykach często się wyostrza słuch oraz wzrok ale węch? Odkryłeś coś nowego :D oj ty ty chemiku.

A tak poza tym, po prostu siła autosugestii myślisz o tym więc jakby częściej się to dzieje względem twojej osoby.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Normalka. Też poznaje zapachy z dzieciństwa i od razu widzę konkretne miejsce i czas kiedy ten zapach odczuwałem. To samo ze słuchem. Są pewne dźwięki które kojarzą się z danymi sytuacjami i miejscami z przeszłości.

Cyrk.png

Opublikowano

Jak masz wadę wzroku/słuchu to czasem inny zmysł się wyostrza

Sent from my NEXO handy using Tapatalk

Opublikowano

A nie pomyślałeś że wszyscy tak mają gdy poczują coś fajnego? Kiepski troll :D

Popieram ..nic nowego

Po narkotykach często się wyostrza słuch oraz wzrok ale węch? Odkryłeś coś nowego :D oj ty ty chemiku.

A tak poza tym, po prostu siła autosugestii myślisz o tym więc jakby częściej się to dzieje względem twojej osoby.

Normalka. Też poznaje zapachy z dzieciństwa i od razu widzę konkretne miejsce i czas kiedy ten zapach odczuwałem. To samo ze słuchem. Są pewne dźwięki które kojarzą się z danymi sytuacjami i miejscami z przeszłości.

Jak masz wadę wzroku/słuchu to czasem inny zmysł się wyostrza

Sent from my NEXO handy using Tapatalk

Nie wprowadzajcie chłopaka w błąd.

Autorze tematu, z tego co widać, masz nadprzyrodzone zdolności, co może powodować zagrożenie dla twojej rodziny. Jeżeli nie chcesz spędzić reszty życia w wojskowych ośrodkach badawczych, to lepiej będzie, jak spakujesz walizki i wyjedziesz z kraju. W tym roku CIA ma zamiar kupić od polskiego rządu informacje na temat osób z nadludzkimi umiejętnościami. Możliwe, że zostaniesz sprzedany w celu załatania dziury budżetowej. Nie wiem czy wiesz, ale na Mazurach znajdowało się więzienie dla takich osobników, ale teraz są oni transportowani do USA. Pewnego ranka podczas śniadania odwiedzą cię smutni panowie, i opuścisz kraj w stalowym kontenerze. Ale są też plusy, np. zwiedzisz Strefę 51.

Na twoim miejscu wyjechałbym do Korei Północnej i zaszyłbym się w jakimś lesie.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...