Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki +/- 100 zł

izakkrulem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo, zgubiłem słuchawki do telefonu, a przed chwilą rozjebały mi się superluxy (tylko jeden nausznik działa). Teraz pytanie - jest sens kupować jedną parę słuchawek, które będę używał przy telefonie i komputerze (na pc najczęściej oglądamy filmy, czasem postrzelam w cs, no i słucham muzyki) czy może lepiej kupić dwie pary oddzielnych słuchawek? Nie wiem jeszcze czy nauszne, czy douszne. 

Opublikowano

Zalezy w jaki sposob Ci sie rozjebaly. Mozesz wejsc na mp3store. Masz liste miejscowosci, w ktorych mozesz znalezc osoby zajmujace sie naprawa. Zazwyczaj sa niedrodzy i skuteczni.

Jako tanie doki, popatrz na philipsy she3590. Graja calkiem poprawnie jak na swoj budzet.

Opublikowano

Za 100 zł masz fajne snoby, pistony lub sound magic e10, te ostatnie konkretnie nadają się na metal.

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...